Film tartalmak

81 Káprázat  (2018)

Egy boldog házaspár és kislányuk beköltözik egy házba, ahol 25 évvel korábban egy elektromos vihar alatt rejtélyes gyilkosság történt. Egy este hasonl... több»
Aoyagi, aki a médiában bemutatott mintapolgár, találkozik régi egyetemi barátjával, régen egy együttesbe zenéltek, most azonban menekülnie kell mikor ... több»

65 Hoi-sa-won  (2012)

Ji Hyeong-do egész életében a cégért élt, az volt az iskolája és otthona, végül rájött hogy ellenszenves a főnöke, és eljött az idő amikor ki akar lép... több»
Yewairéban feszült a helyzet, egy puccs következtében a polgárháború kitörése után, Sharaf tábornok a Zaka szélsőséges terrorista csoport támogatásáva... több»
Kínai haditengerészet modern harcászati egységét és annak stratégiáját láthatjuk, hogyan küzdenek a túszokért, és a lázadók megállításáért.... több»
Történet Xuan Zang-ról: I. sz. 600-ban született Luoyangban. Az Aranykorszak első évében Nyugatra indult az igaz törvényt megkeresni. Az aranykorszak ... több»
Három életút összefüggését próbálja reprezentálni a film. Lee Chung Chi szeretett lánya eltünik Thaiföldön, majd az öntörvényű hongkongi rendőr a patt... több»

54 Duo shuai  (2008)

LL&T gengszterszervezet pénzmosásból, drogokból, minél több ember átveréséből szerzi milliós bevételeit, és ezt a rendőrség sem nézi jó szemmel, sakkb... több»

69 Long nga  (2008)

A főszereplő, Wu Jing bosszút áll egy nővér meggyilkolása miatt, majd utazása során összebarátkozik egy törvénytisztelő rendőrnővel, akivel végül kölc... több»
Antoine Tangerbe érkezik Európából: egy audiovizuális központ létrehozásának felügyeletével bízták meg. Titkon azt reméli, hogy megtalálja Cécile-t, c... több»