Film tartalmak

Donald Kacsa és egy kis méh összecsapása a tengerparton, hogy kié legyen az egyetlen hely a strandon. ... több»
Apa és fia története, akik egy vázát fognak ki a tengerből, amelyben annak ura lakik. A tenger ura elrabolja a fiút, akinek túl kell járni a király es... több»
A mesefilm bemutatja, miként élnek egy városka lakói, és miként a vidéki farmon élő emberek. ... több»
Nagypapa és unokája beszélgetése a múlt és a jelen nagy amerikai futballcsapatáról. ... több»
Egy sorozatgyilkos szedi áldozatait a városban. Az áldozatok egytől egyig házaspárok. Vajon mi állhat az eset mögött? A helyi rendőrkapitány és Lindsa... több»
A múlt kísértése Dakotának (Claire Blackwelder) hónapokig egy pince volt az otthona. Fogva tartották. Miután kiszabadítják új életet kezd. Egyetemre j... több»
Ralph (Robert Downey Jr.) és Scott (Kiefer Sutherland) barátok a vietnámi háború idején. Megtalálja őket a szerelem, de egy háború idején mindent körü... több»
Sondra (Nastassja Kinski) mit sem sejtve belép egy internetes társalgóba. Nem várt események sorozatát indítja be ezzel és nem tudni ki marad életben.... több»
A Martin Scorsese rendezte dokumentum film olyan olasz filmrendezők előtt tiszteleg, mint Fellini, Rossellini vagy De Sica. ... több»
Karl (William Devane), a neves csillagász elfoglal egy nukleáris rakétaállomást, mert úgy véli, hogy egy hatalmas aszteroida közeleg a Föld felé, ami ... több»