Film tartalmak

48 Saaho  (2019)

A szövevényes történetben egy bűnszervezet fejének a halála utódlási harcokat és milliárdok utáni hajszát okoz, amibe minden rendű és rangú bűnöző és ... több»
Bantu, az alsó középosztályban nevelkedett fiú 25 év után megtudja, hogy születésekor orvul kicserélték egy előkelő és gazdag család fiával. Egyáltalá... több»
Az Uri ezred katonáit álmukban éri pakisztáni terrorista támadás. Az indiai kormány egy gyors, meglepetésszerű válaszcsapást dolgoz ki, aminek a végre... több»

61 Junglee  (2019)

Raj (Vidyut Jammval), a mumbai állatorvos 10 év után hazautazik a dzsungelbe az apja elefántfarmjára, hogy részt vegyen anyja halálának évfordulós ünn... több»

53 Simmba  (2018)

Simmba, az árva kisfú elhatározza, hogy ha felnő, rendőr lesz, mert a kenőpénzekből meg lehet gazdagodni. Felnőve beteljesíti az álmát; úgy tud velejé... több»

77 Kesari  (2019)

Igaz történet alapján készült film az indiai szkihek történelmének legfontosabb csatájáról. Saragarh határerődjét 21 szikh katona védi Halvildar Ishar... több»
Shyam Malhotra (Salman Khan), a londoni milliárdos üzletember útra kel Indiába, hogy elhunyt édesanyja kívánságának eleget téve igazi indiai feleséget... több»
A miniszterelnök hirtelen halála után szinte rákényszerítik a fiát, hogy vállalja el a miniszterelnökséget, mert csak így előzhető meg egy súlyos poli... több»

42 Dancer  (1991)

Malti Devit (Anjana Mumtaz) a fia, Raju (Akshay Kumar) születésnapja után megtámadja Rai Bahadur. Bahadur leszúrja a hazaérkező férjet, Malti pedig ma... több»
Surya (Allu Arjun) az indiai hadsereg katonája, aki szívvel-lélekkel szolgálja a hazáját. Egyre gyakoribbá váló dühkitörései azonban megkérdőjelezik a... több»