Film tartalmak

63 Harufuwei  (2009)

Egy fiatal pár boldogan éli mindennapjait egészen addig, míg a fiú úgy nem dönt, hogy a helyi egyetem helyett egy sokkal távolabbi helyre jelentkezik.... több»
Naomi egy hétköznapi középiskolás diáklány, aki egy nemzetközi iskolában tanul. Egy nap elveszti az emlékeit az életének elmúlt négy évéről. Emlékei u... több»

55 Inhyeongsa  (2004)

Öt ember meghívást kap egy az erdő mélyén lévő baba múzeumba. Arról viszont nem szóltak nekik, hogy hamarosan az életükért kell majd küzdeniük, miközb... több»
Leo, az egyetemista fiú Hawaiira utazik, ahol beleszeret egy idősebb kaukázusi-japán nőbe, Maray-be. ... több»
Egy fiatal házaspár egy kis vidéki városba költözik, hogy végre megnyithassák saját kis pékségüket. ... több»
Tae Joo életfogytig tartó büntetését tölti egy ember meggyilkolásáért. Amikor kiderül, hogy lányának súlyos betegsége van és májátültetésre van szüksé... több»
Hyun Sang és Dong Hyun sziámi ikrek, akik jó kapcsolatot ápolnak egymással egészen addig, míg egy Seung Ah Park nevű nő meg nem jelenik a színen, és m... több»
A sorsnak köszönhetően egy férfi és egy nő találkoznak a vonaton, ezután pedig egy egész napot együtt töltenek. És mivel egyikőjüknek sincs ki mind a ... több»
Saku, Shuta és Michiru gyerekkoruk óta legjobb barátok. Miután egy nap Saku meghal, a másik két fiatal távolodni kezd egymástól. Saku halálának harmad... több»
Kanna és Roku két egymás számára ismeretlen fiatal, akiknek hasonló tragédia történt a múltjában, amit a mai napig nem tudtak feldolgozni. Amikor talá... több»