Film tartalmak

A történet egy főiskolai kampuszon játszódik, középpontjában pedig egy író és lánya bonyolult kapcsolata áll. ... több»
A néhai főnöke temetésére Saint-Martialba visszatérő Jérémie az özvegy Martine-nál töltött idő alatt egy eltűnésbe, egy fenyegető szomszédba és egy ap... több»
Reeve filmsztárrá válását egy 1995-ös, majdnem halálos lovasbaleset követte, amely miatt nyaktól lefelé lebénult. Később a gerincvelősérültek kezelésé... több»

67 Am I OK?  (2024)

Lucy és Jane életük nagy részében a legjobb barátnők voltak, és azt hiszik, mindent tudnak egymásról, amit csak tudni lehet. De amikor Jane bejelenti,... több»
Egy építőmunkás csatlakozik egy queer rodeóelőadókból álló közösséghez, akik az amerikai álom saját verzióját keresik. Miközben egy délnyugati farmon ... több»
John Chapel nyugalmazott színész és Janie Mallowan nyomozó őrmester összeállnak, hogy minden héten gyilkosságok után nyomozzanak Walesben. ... több»
Intim portré egy genetikai betegségekkel küzdő család tagjairól, akik egy vidéki birtokon élnek, és dráma bontakozik ki közöttük. ... több»
Amikor Septembert felfüggesztik az iskolájukból, nővére, Julius elkezdi érvényesíteni a saját függetlenségét. A családban egyre nő a feszültség az íro... több»
Egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat – azon kívül, hogy feke... több»
1995-ben járunk, Leia Forman a nagyszüleinél tölti a nyarat, ahol Kitty figyelő szeme és Red szigorú tekintete alatt kezd el kötődni a Point Place-i g... több»