Alan Ritchson (cikkünk galériájában) megosztotta a történetét a Marvel Thor meghallgatásától a Reacher főszerepéig.

A színész kezdetben nem vette komolyan a Thor meghallgatását, de tanult a tapasztalatból, és rájött, hogy mennyire fontos a színészi képességeinek csiszolása.

"Nem vettem komolyan" - mondta Ritchson a meghallgatásról. "Úgy voltam vele, hogy "majd rám dobják a szerepet, ha úgy nézek ki, mint a fickó; senkit sem érdekel igazán a színészet" - mondta a Men’s Health-nek. Mint kiderült, a Marvel nagyon másképp gondolta, így végül Chris Hemsworth kapta meg a szerepet.

Ezért a casting után a színészképzésnek szentelte magát, majd szerepet kapott a Fekete tükörben, a Új csajban, a Brooklyn 99: Nem százas körzetben és a Titánokban.

Elkötelezettsége a Reacherrel kifizetődött, ami széles körű elismerést és számos ajánlatot hozott neki, és jelentős fordulópontot jelentett karrierjében. Még Vin Diesel is kiszúrta magának, így legutóbb már a Halálos iramban 10-ben láthattuk, idén pedig Guy Ritchie The Ministry of Ungentlemanly Warfare című filmjében Henry Cavill mellett bizonyíthat újra melynek idelent mutatjuk az előzetesét.

dráma | háborús

Az 1939-es események után, miután a brit haderő súlyos csapást szenvedett el a németektől, Winsthon Churchill felismerte, hogy a háború játékszabályai teljesen megváltoztak.... több»