A Warnernél betelt a pohár? Már a közönség is Ezra Miller kirúgását követeli

Úgy tűnik, hogy már a rajongóknak is elegük van Ezra Miller botrányaiból, egyre többen követelik ugyanis a közösségi médiában, hogy a Warner menessze a sztárt, Flash szerepére pedig Grant Gustint castingolják.

Millert néhány hete vették őrizetbe a hatóságok a hawaii Hilóban, miután a színész egy helyi bárban zaklatta a többi vendéget. Az ügy nem maradt következmények nélkül a Warnernél sem. A stúdió még március 30-án rendkívüli megbeszélést tartott, amely eredményeként az a döntés született, hogy szüneteltetni fogják az összes jövőbeli projektet, amelyben Miller szerepel. A színész 2020-as a fojtogatós botrányával került a figyelem középpontjába, legutóbbi ügye pedig már a vádemelésig jutott

A rajongók Grant Gustint követelik Miller helyére a filmben, Gastin egyébként 2014-óta formálja meg Barry Allent a Flash sorozatban 

Az Andy Muschietti rendezésében készülő Flash a tervek szerint 2023. június 23-án érkezik a mozikba. A film további főszerepeiben Ben Affleck, Michael Keaton, Michael Shannon, Temuera Morrison, Antje Traue és Maribel Verdú lesznek láthatók.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»