Már csak néhány hónap, és a mozikban a Godzilla: A szörnyek királya, melyből most extrém látványos, vadonatúj képsorokat láthatunk.

Abban eddig sem kételkedtünk, hogy a Godzilla 2 az év egyik leglátványosabb hollywoodi szuperprodukciója lesz, de az új előzetes valószínűleg most már minden pesszimista kétségeit eloszlatja. A Warner nem bízza véletlenre, és Godzilla mellett további három ikonikus gigászi szörnyet is felvonultat majd a filmben, Rodant, Mothrát és Ghidorát, akik mind kaptak néhány új késport az alábbi trailerben. 

A Warner szörnyfilmes univerzumát a Gareth Edwards-féle Godzilla nyitotta 2014-ben, 2017-ben pedig jött az újabb felvonás, a Kong: Koponya-sziget, ezúttal Jordan Vogt-Roberts rendezésében, Adam Wingard (Ideglelés 3) pedig már javában dolgozik a jövőre érkező Godzilla vs. Kong-on. Idén pedig tovább bővül a franchise a Gozdilla 2-vel (Michael Dougherty), melynek főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Vera FarmigaCharles DanceKen WatanabeBradley Whitford és, Sally Hawkins .

A Godzilla: A szörnyek királya május 30-tól látható a hazai mozikban. A friss előzetest idelent nézhetitek meg. Mit szóltok hozzá?