Hamarosan érkezik a hazai mozikba Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével az Uncharted. A két színész a film promója kapcsán adott egy friss interjút, amelyben fény derült néhány zavarba ejtő kulisszatitokra is. Friss jelenetfotókat pedig fenti galériánkban találtok.

Tom Holland ugyanis elmesélte, mennyire jó kapcsolatot sikerült kialakítani a forgatás során idősebb pályatársával, noha a fiatal színész azt is megjegyezte, hogy kezdetben kissé félreértelmezte Wahlberg baráti közeledését.

“Mark Wahlberg rendkívül kedves volt, és adott nekem egy masszázspisztolyt, miután az otthonából visszavitt a szállodába. Teljesen zavarban voltam, hogy mégis miféle masszázspisztoly lehet ez, mivel még sosem láttam ilyet, és azt hittem, hogy lényegében önkielégítésre használják” - mesélte a színész.

“Össze kell szedned magad, haver!” - felelte humorosan minderre Wahlberg, aki fontosnak tartotta megjegyezni, hogy Hollanddal számos alkalommal beszélgettek a forgatás során edzésről, fitnessről és persze regenerációról, így megajándékozta kollégáját a legjobb masszázspisztollyal, ami kapható.

A teljes interjút a lenti videóban tudjátok megtekinteni, az Unchartedre pedig már nem kell sokáig várni, hiszen a film februárt 10-én debütál a hazai mozikban.

75 Uncharted  (2022)

akció | kaland

Mindenki ismeri és találkozott már Nathan Drake-kel, hiszen ő az, aki már keresett kincset Amazónia esőerdeiben, volt már partravetett a karibi szigeteken, és persze... több»