Bill Murray elszólta magát, hamarosan Marvel-filmben láthatjuk

Az utóbbi években Hollywood hatalmas változásokon ment keresztül, ez pedig kétségtelenül a szuperhősfilmeknek köszönhető.

Egyre több sztár vállal ugyanis szerpet egy-egy Marvel és DC produkcióban, amely talán kevésbé is meglepő, hiszen a szakma egyik legjobban jövedelmező produktumairól van szó, ettől függetlenül azonban számos hollywoodi ikon saját bevallása szerint egyszerűen szórakoztatónak találja, hogy részt vehetnek a munkálatokban.

És igen, nagyon úgy tűnik, hogy Bill Murray-t is sikerült rábeszélni, hogy vegyen részt A Hangya 3 munkálataiban, amelyet maga a színész árult el egy friss interjú során.

Murra-t épp arról kérdezték, hogy olyan rendezőkkel dolgozik együtt szívesebben, akivel már több alkalommal is volt lehetősége együttműködni, esetleg szeret-e új embereket megismerni a szakmában.

“Csináltam egy Marvel filmet azzal a sráccal, aki a Hajrá csajokat rendezte” - felelte Murray, így máris nyilvánvalóvá vált, hogy történetesen Peyton Reedről van szó, aki jelenleg az új Hangya filmen dolgozik.

Bár egyelőre kérdéses, hogy Murray kit is alakít majd a történetben, a Quantumania a tervek szerint 2023. nyarán érkezik a mozikba, így várhatóan bőven hallunk még a munkálatokról.