Chris Evans, Sigourney Weaver, Joaquin Phoenix...: 6 premierfilm, amin nem fogsz unatkozni a hétvégén (mozi + streaming)

Az a jó a gyorsan múló időben, hogy mire elocsúdunk a hétfői sokkból, máris pintek van. Vagyis megint lehet azon filózni, hogy hétvégén milyen filmeket nézzünk meg. Mert bár most már igazi tavaszi szép időt jósolnak, azért mindig legyen egy B-tervünk. Erre pedig egy jó mozi vagy otthoni kuckózós filmezés tökéletes. Mutatunk is két új mozit és négy streaming csatornákon debütáló újdonságot, amire rárepülhetsz hétvégén.

#6

72 Hívd Jane-t  (2022)

(2)

dráma | történelmi

HBO Max

Egy házas nő várandós lesz, terhességét azonban szeretné megszakítani. A korban, amelyben él, ez azonban egyáltalán nem egyszerű folyamat. több»

Joy egy átlagos feleség a '60-as években. Egy nap megtudja, hogy második gyermekével várandós, de azt is, hogy ebbe a terhességbe akár bele is halhat. El akarja vetetni hát a gyermeket, de ez akkoriban egyáltalán nem volt könnyen keresztülvihető szándék. Végül a Jane-ek, egy nőkből álló titkos társaság segít rajta, akik nagy kockázatot vállalva segítik abortuszhoz a nőket. Péntektől az HBO Maxon.
#5

60 Pókerarc  (2022)

(3)

thriller

HBO Max

Jake (Russell Crow), a milliárdos nagyszabású pókerpartit rendez miami birtokán, aminek keretében gyerekkori barátaival szeretné felszínre hozni a lezáratlan konfliktusait. A... több»

Jake, a techmilliárdos összehívja gyermekkori barátait miami birtokára, hogy egy olyan pókerjátszmába kezdjenek, ahol minden eddiginél nagyobb a tét. Ezek a barátok viszont egy valamiben közösek: egyszerűen gyűlölik Jake-t, aki egy mesteri játékos/tervező, és aki ezúttal egy mesteri tervet eszelt ki, amelynek célja, hogy igazságot szolgáltasson mindannyiuknak. AJake azonban azon kapja magát, hogy újra átgondolja a stratégiáját, amikor a miami kúriáját egy veszélyes betörő veszi birtokba, akinek korábbi munkái mind gyilkossággal és gyújtogatással végződtek. Péntektől az HBO Maxon.
#4

dráma | életrajzi | zenés

HBO Max | Telekom TVGO

A film az egyedülálló és felejthetetlen Whitney Houston énekesnőnek állít emléket. A fiatal New Jersey-i gospel kórusénekesnőből minden idők egyik legsikeresebb és legtöbb... több»

Csak egy átlagos, helyes gimnazistalány: csak éppen generációjának legjobb hangja az övé. Whitney Houston a neve. Számára természetes az éneklés, mindenki másnak pedig csoda, amikor hallja. Egy lemezcég menedzsere felfedezi, és attól kezdve neki nincs más dolga, minthogy énekeljen… és kibírja mindazt, ami a hirtelen rászakadó világsikerrel együtt jár: a népszerűséget, a gazdagságot, a rengeteg koncertet, a belőle meggazdagodni vágyókat meg a számtalan kísértést. Útja során nagyszerű barátokkal és néhány nehezen azonosítható ellenséggel találkozik. És ő minden jóra és rosszra ugyanazt válaszolja: énekel… Péntektől a Telekom TVGO-n.v
#3

64 Ghosted  (2023)

(7) (3)

akció | kaland | romantikus

Apple TV+

A földhözragadt Cole fülig beleszeret a rejtélyes Sadie-be, de aztán megdöbben, amikor kiderül, hogy a lány titkos ügynök. Mielőtt dönthetnének a második randevúról, Cole és... több»

A földhözragadt Cole fülig beleszeret a rejtélyes Sadie-be, de aztán megdöbben, amikor kiderül, hogy a lány titkos ügynök. Mielőtt dönthetnének a második randevúról, Cole és Sadie egy nemzetközi kalandba keveredik, ahol legfőbb feladatuk, hogy megmentsék a világot. Péntektől az AppleTV+-on.
#2

53 Amitől félünk  (2023)

(6) (8)

dráma | horror | vígjáték

Cinego

Egy vállalkozó epikus élettörténetét ismerhetjük meg, akinek karrierje évtizedeken keresztül ívelt felfelé. Most azonban mintha minden megváltozott volna, a mindennapok pedig... több»

Beau élete folyamatos rettegés, csak a pszichiáter által felírt gyógyszerekkel képes kimenni az őrültekkel teli utcákra. Anyjának váratlan telefonhívása mégis arra kényszeríti, hogy elinduljon. Az abszurd humorral átitatott, horrorisztikus utazáson a legsötétebb félelmek a legnagyobb kalandokká válnak. Vajon célba ér Beau, vagy felemésztik lelkének sötét bugyrai? Már a mozikban.
#1

86 A nemzet aranyai  (2023)

(4) (2)

dokumentum | sportfilm

Filmio | TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

1997 és 2008 között a magyar vízilabda válogatott sikert sikerre halmozott. A film ezeknek a hősöknek a történetét dolgozza fel. több»

A film hősei azok a magyar vízilabda-legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot. Zákonyi S. Tamás portréfilmje már a mozikban.