Jodie Foster (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) alaposan meglepte a Star Wars-rajongókat azzal, hogy megerősítette, hogy felajánlották neki Leia hercegnő szerepét a franchise első, Egy új remény című epizódjában.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő Jimmy Fallon The Tonight Show-jában elmondta, hogy akkoriban már egy Disney-filmre szóló szerződés kötötte le, és nem akarta megszegni azt, hogy csatlakozzon egy messzi-messzi galaxishoz. Foster azt azonban nem árulta el, hogy melyik Disney-filmről van szó, de az idővonal alapján úgy tűnik, hogy a Bolondos péntek lehetett az, ami egy évvel a Star Wars előtt jelent meg.

"Olyan sok ikonikus szerepben játszottál, és imádjuk, amit csinálsz" - mondta Fallon a műsor alatt. "De ezt láttam az interneten - felajánlották neked Leia hercegnő szerepét a Star Wars"ban, igaz ez?" - kérdezte a műsorvezető.

"Igen, megkaptam" - válaszolta Foster. "Egy fiatalabb Leia hercegnőt akartak" - válaszolta Foster. "Éppen egy Disney-filmben játszottam, és nem akartam visszalépni, mert már szerződés volt."

Leia hercegnő szerepét végül Carrie Fisher kapta, aki a forgatás idején 19 éves volt, míg Foster 13-14 éves volt, amikor a forgatás idején.

"És elképesztő munkát végeztek" - mondta Foster Fisherről, aki a Star Wars nélkül is nagyszerű karriert futott be. A színésznőt épp az HBO Maxon frissen debütált True Detective 4. évadában láthatjuk, melynek idelent mutatjuk az előzetesét.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»