Viggo Mortensen nyitott arra, hogy újra eljátssza Aragorn szerepét a készülő The Hunt for Gollum című filmben, de csak akkor, ha a forgatókönyvet maga is “meggyőzőnek” találja,

A színész a mondta a The Hollywood Reporterneknek elmondta, hogy szerinte a jó forgatókönyv fontosabb, mint a fizetés, és bár még nem kapott szkriptet a projekthez, korábban már hangot adott annak, hogy szívesen újra elvállalná a szerepet. 

Ha pedig már erről van szó, az Andy Serkis rendezésében készülő produkció forgatókönyvét épp az eredeti trilógia szerzői, Fran Walsh és Philippa Boyens fejlesztik. Bár Mortensen rajong Aragornért, és fontolóra venné a visszatérést, az olyan karakterek, mint Frodó és Aragorn szerepeltetése attól függ, természetesnek és indokoltnak érzi-e a történetben.

Peter Jackson ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet Gollam háttértörténetének feltárására, mindemellett pedig ragaszkodik ahhoz, hogy a film minél hűebb legyen Tolkien eredeti műveihez.

dráma | fantasy | kaland

Szarumán legyőzése után Szauron ereje még töretlen, és Gondort veszi célba. Gandalf és Pippin Gondorba vágtat, hogy felkészítse Denetorth és Minas Tirith lakóit. Théoden... több»

via JoBlo