Ez az új sci-fi a 3. legnézettebb film most a világon, és még nem is hallottál róla

Az Agymanók 2 165 millió dollárral vezette a hétvégi bevételi listát, így a produkció összbevétele hivatalosan is átlépte az 1 milliárd dollárt. 

A Hang nélkül: Első nap 98,5 millió dollárral debütált világszerte. A Kalki 2898-AD című indiai sci-fi eposz, amely 72 millió dolláros költségvetésével az egyik legdrágább indiai film, világszerte 43 millió dollárral nyitott. A történetben Visnu modern avatárja próbálja megvédeni a Földet a gonosz erőkkel szemben. A produkció nem mellékesen 5,4 millió dollár bevétellel kezdett az amerikai mozikban.

Ez az eredmény már pusztán amiatt is kiemelkedőnek számít, hogy még látható a mozikban a Bad Boys – Mindent vagy többet, amely 23,4 millió dollárt hozott világszerte, összesen 332 millió dolláros bevételt  ért el, illetve a Gru 4 is 13,8 millió dollárt kaszált nemzetközi szinten, összesen pedig 25,3 millió dolláros bevételt ért el.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Visnu egy hindu isten modern kori avatárja, aki a hiedelmek szerint azért szállt le a Földre, hogy megvédje a világot a gonosz erőkkel szemben. több»