A tégla című sorozat második évada érkezik a Netflix műforára június 28-án – te láttad az elsőt? 

A nagy tétekkel teli versenysorozat egy újabb fordulóra tér vissza, vadonatúj játékosokkal. A versenyzők minden héten együtt dolgoznak egy sor küldetésen, amelyek próbára teszik képességeiket és kitartásukat – legyen szó akár egy bezárt börtöncellából való kitörésről vagy elsüllyedt kincsek felkutatásáról –, hogy pénzzel gyarapítsák a közös nyereményalapot. 

De a szereplők között rejtőzik egy szabotőr, más néven a tégla, akit a műsor producerei titokban azzal bíztak meg, hogy aláássa a játékosok erőfeszítéseit, és a lehető legalacsonyabb szinten tartsa a bevételt, miközben a radar alatt marad. 

A műsorvezetői feladatokat a díjnyertes újságíró és műsorvezető, Ari Shapiro veszi át a 2. évadban. A sorozatot Bart de PauwMichiel Devlieger és Tom Lenaerts írta.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

kaland | misztikus

A második évadban új játékosok csoportjával ismerkedhetünk meg, szurkolhatuk nekik, és bízhatunk benne, hogy kedvencünk viszi haza a főnyereményt. több»


Szereplők: Ari Shapiro