A Minyonok: Gru színre lép 2022-ben tarolt a mozikban, jelenleg pedig a hazai Netflix előfizetők körében is az ötödik legnépszerűbb tartalomnak számít. 

A Kyle Balda és Brad Ableson rendezésében készült produkció megközelítőleg 100 millió dolláros költségvetésből készült, ezzel szemben ugyanakkor közel 940 millió dollárt hozott a konyhára a stúdiónak, a hazai mozikban pedig 840 millió forintos bevételt ért el.

A Gru-franchise második spin-offja ezúttal a hetvenes évekbe repíti a nézőt, amikor Gru még csak egy kis kertvárosban nevelkedett. “Hősünk” viszont már ekkor nagy rajongója volt az Álnok Hatos nevű szupergonoszokból álló csapatnak, így újdonsült kis barátaival már el is kezdte szövegetni nagyratörő terveit.

A Gru színre lép eredeti szinkron szerepeiben Steve Carell, Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme, Julie Andrews, Alan Arkin, Michelle Yeoh és Lucy Lawless hallhatók, a produkció nem mellékesen a Rotten Tomatoes portálon 70 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 89 százalékot adtak rá, a haza közönség pedig 74 százalékra értékelte a Mafabon.

A film márciustól elérhető a platformon, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

animáció | családi | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

Az 1970-es évek derekán, melyet meghatároztak a tupírozott frizurák és a farmerek, Gru (Steve Carell) egy csendes kertvárosban nevelkedett, mit sem sejtve arról, mekkora tetteket is... több»