A pankrátorból Hollywood legjobban fizetett színészévé avanzsált szupersztár ismét pankrátornak áll új filmjében.

Hosszú út vezetett a WWE bajnoki övétől addig, hogy Dwayne Johnson legyen Hollywood legtöbbet kereső sztárja, a Szikla azonban most visszatér a gyökereihez, és ismét a szorítók közé lép az új filmjében.

Az idén bemutatott filmje, a Családi bunyó ugyan már a pankrátorok világában játszódott, az idén 47 éves sztár hamarosan maga is egy pankrátort fog alakítani, mégpedig a sportág egyik legnagyobb ikonját, Mark Kerrt.

A színésztől megszokott könnyed stílusról azonban jó eséllyel le kell mondanunk a szóban forgó filmben, Kerr ugyanis súlyos gyógyszerfüggőséggel küzdött, és emellett biztosan nem fog elmenni szó nélkül a szóban forgó produkció sem.

Ez mindenesetre jó esélyt kínál Johnsonnak arra, hogy ezúttal drámai oldalát is megcsillogtassa. A film egyelőre még csak az előkészületi fázisban jár, így sem a hivatalos cím, sem az alkotók (rendező, író) személye nem ismert.

Johnsont legközelebb a decemberben érkező Jumanji - A következő szintben láthatjuk majd, melyhez a napokban futott be az új előzetes, melyet idelent nézhettek meg.