Elhunyt A mentalista és a Gyilkos elmék színésze, John Zderko

John Zderko, a Gyilkos elmék és A mentalista színésze 60 éves volt.

Rákos szövődmények következtében elhunyt John Zderko, közölte barátja és színésztársa, Charley Koontz (Balfékek, CSI: Cyber helyszínelők) a The Hollywood Reporterrel.

“Nyugodj békében barátom, John Zderko. Tehetséges színész, nagylelkű színésztárs, az egyik legjobb barátom és egy igazán kedves ember egy olyan világban, ahol több ilyen emberre van szükség. Szeretlek, haver. Előre” - írta Koontz a Twitteren. 

Zderko idén szerepelt a Breaking című produkcióban, amelyben John Boyega és a néhai Michael K. Williams is játszott, és amely a Sundance Filmfesztiválon debütált.

A színész Ohióban, Coloradóban és New Jerseyben nevelkedett, a Park Ridge High School diákja volt, és James Gandolfini kosárlabdacsapatában játszott.

Az UC Irvine egyetem elvégzése után sikeres üzleti karriert épített, miközben mellékállásban színészi órákat vett a UCLA-n. Otthagyta főállású munkáját, és a Santa Monica-i West of Broadway színpadán kezdett el játszani Dianne Name író-rendező irányításával, majd 2005-ben mutatkozott be először a filmvásznon.

A 2014-es Apparitional (más néven Haunting of Cellblock 11) című horrorfilmben egy olyan férfit alakított, akit megtámad egy szellem és átveszi a testét.

A szakma és rajongók mellett nővére, Karen, a sógora, Steve, valamint az unokaöccsei, Jason és Jeff gyászolják. Nyugodjék békében.

77 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL