Befutott Robert Zemeckis legújabb rendezésének, a Here előzetese. Hanks, Wight és Zemeckis újra együtt a Forrest Gump után.

A Richard McGuire azonos című vizuális regényén alapuló film cselekménye egyetlen ház és az ott élő különböző emberek évszázados történetét meséli el, érdekesség viszont, hogy a néző mindezt egy rögzített szögben láthatja a teljes játékidő alatt.

A Here főszerepében látható Tom Hanksnek ez lesz a hatodik közös munkája a rendezővel, a produkció ráadásul enyhén szólva is parádés szereposztást kapott, hiszen Paul Bettany, Robin Wright, Kelly Reilly, Michelle Dockery, Ophelia Lovibond, Ben Wiggins és Nikki Amuka-Bird is feltűnik majd.

Zemeckis a Vanity Fairnek elmondta, hogy mindig is úgy érezte, hogy megbélyegezték Hollywoodban azzal, hogy filmjei a vizuális effektekről szólnak. “Ez a film csak azért működik, mert nagyon jók az alakítások” - mondta a rendező.

A Here november 15-én debütál a mozikban, csekkoljátok az előzetest lentebb!

NA Here  (2024)

dráma

A Forrest Gump rendezőjének, írójának és sztárjainak új filmje egy generációkon átívelő, az emberi tapasztalatokat a legtisztább formában megörökítő történet.   több»