Már elérhető a Disney+ műsorkínálatában a Titkos invázió, amelyben a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke is “tiszteletét teszi”.

A színésznő ugyanakkor egy friss interjúban beszélt arról, hogy a széria forgatása nem ment épp zökkenőmentesen. Clarke megjegyezte, hogy számára nagy öröm, hogy végre ő is az MCU részese lehet, ám elárulta, hogy a forgatáson kis híján balesetet okozott.

Az egyik jelenet felvétele során, amelyben Clarke egy Ladát vezet, kis híján elütötte Samuel L. Jacksont. 

“Rossz pedált nyomtam meg, a gázpedálra léptem, nem pedig a fékre. Majdnem elgázoltam őt” - mondta a színésznő a  Yahoo Entertainmentnek adott interjúban. Clarke hozzátette, hogy szerencsés módon az utolsó pillanatban tudott “korrigálni”, ám nem sok hiányzott ahhoz, hogy baj történjen.

A színésznő elmondása szerint Jackson nem haragudott meg rá, sőt, igyekezett megértően reagálni a történtekre. “Nagyon udvarias, kedves és aranyos volt” - tette hozzá Clarke.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»