Erre a 4 új sorozatra és évadra érdemes lesz rákattannod jövő héten (július 1-7, Netflix, Disney+, SkyShowtime)

Lehet, hogy jövő héten nem debütál túl sok új sorozat, de ami igen, arra azért érdemes lesz vetni egy pillantást. Négy újdonság fog érkezni a következő héten a Netflixre, a Disney+-ra és a SkyShowtime-ra egy thrillerrel, egy komédiával és két dokuval.

A SkyShowtime-on fog debütálni a Veszélyes alku, amelyet egyszerűen csak az új Nyerd meg az életednek neveznek. No Hyung Soo meglátogat egy motelszobát, hogy találkozzon Park Joo Younggal. A férfi elégedett a megjelenésével, és szívesen fizet a szolgáltatásaiért, de No Hyung Soo-t meglepetés várja. Hamarosan emberek veszik körül, akik azért jöttek, hogy megvegyék a szerveit. Park Joo Young vezetésével éppen a szervei áráról alkudoznak, amikor hirtelen földrengés támad. Az összeomlott épületben mindannyian a túlélésért küzdenek.

Második évadjával tér vissza a Disney+-ra a Még nem halott, amelyben Nell Serranót ismerhetjük meg, aki teljesen kiégett, újonnan egyedülálló és öregnek érzi magát, és azon dolgozik, hogy újrakezdje a 10 évvel ezelőtt hátrahagyott életét és karrierjét.

Az első doku a SPRINT, amelynek címe elég beszédes. Nyomon követhetjük benne a sportolókat a világ minden tájáról, és elmerülhetünk azoknak a csúcssportolóknak az elméjében, akik azért gyakorolnak, hogy a világ leggyorsabb emberévé váljanak. A sorozat bennfentes nézőpontot nyújt a sprinterek nagy tétjéről és mentális keménységéről.

A végére pedig Az ezergyerekes férfit hagytuk. Jonathan Meijer egy holland youtuber, akit azzal vádolnak, hogy több mint 500 gyermeket nemzett, és világszerte becsapta az embereket. Mind ez, mind a Sprint a Netflixen várható jövő héten.

#4

dokumentum | krimi

Netflix (2024.07.03.)

Jonathan Meijer egy holland youtuber, akit azzal vádolnak, hogy több mint 500 gyermeket nemzett, és világszerte becsapta az embereket. több»

Rendező: Josh Allott
A sorozat egy bájos holland csaló, Jonathan Meijer megragadó történetét tárja fel, akit azzal vádolnak, hogy a világot járva tömegesen csábított el anyákat, hogy megszülessenek tőle a gyerekei. A háromrészes sorozat a termékenységi ipar sötét világát vizsgálja, és feltárja, hogy a globális szabályozás hiánya miatt egyes nemzetközi termékenységi klinikák továbbra is lehetővé teszik a névtelen adományozást. A szenvedélyes és sértett szülők egy csoportjához való exkluzív hozzáféréssel ez a sorozat feltárja ennek a YouTubernek a fordulatos történetét, aki a világ minden tájáról becsapta a szülőket, és azt, hogy most küldetésen vannak, hogy a törvények megváltoztatását szorgalmazzák, hogy megakadályozzák, hogy még több szülőt becsapjon. Július 3-tól a Netflixen.
#3

NA SPRINT  (2024)

dokumentum | sportfilm

Netflix (2024.07.02.)

Nyomon követhetjük a sportolókat a világ minden tájáról, és elmerülhetünk azoknak a csúcssportolóknak az elméjében, akik azért gyakorolnak, hogy a világ leggyorsabb... több»

A sorozat a világ minden tájáról érkező sportolókat követve mélyen belemerül azoknak az elit versenyzőknek a lelkébe, akik azért edzenek, hogy a világ leggyorsabb emberei legyenek. Exkluzív betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, a nagy tétbe és a sprinterek mentális keménységébe, akik egész életüket annak szentelik, hogy rekordidő alatt érjenek célba, ahol a másodperc tört részein múlik szakmai jövőjük. Az 1. évad a 2023-as világbajnokságon és az egész világbajnokságon a legjobb sprintereket fogja felfedezni, többek között Sha'Carri Richardsont, Noah Lyles-t és Shericka Jacksont. Július 2-től a Netflixen.
#2

vígjáték

Disney+ (2024.07.03.)

Nell Serrano, a leégett és újonnan egyedülálló, önmaga által katasztrófának nevezett nő azon dolgozik, hogy újrakezdje a 10 évvel ezelőtt hátrahagyott életét és... több»

Nell Serrano, a leégett és újonnan egyedülálló, önmaga által katasztrófának nevezett nő azon dolgozik, hogy újrakezdje a 10 évvel ezelőtt hátrahagyott életét és karrierjét; amikor megkapja az egyetlen munkát, amit talál – gyászjelentések írása –, egy valószínűtlen forrástól kezd életvezetési tanácsokat kapni. Július 3-tól a Disney+-on.
#1

65 Veszélyes alku  (2022)

(2)

dráma | thriller

SkyShowtime (2024.07.04.)

No Hyung Soo meglátogat egy motelszobát, hogy találkozzon Park Joo Younggal. A férfi elégedett a megjelenésével, és szívesen fizet a szolgáltatásaiért, de No Hyung Soo-t... több»

No Hyung Soo meglátogat egy motelszobát, hogy találkozzon Park Joo Younggal. A férfi elégedett a megjelenésével, és szívesen fizet a szolgáltatásaiért, de No Hyung Soo-t meglepetés várja. Hamarosan emberek veszik körül, akik azért jöttek, hogy megvegyék a szerveit. Park Joo Young vezetésével éppen a szervei áráról alkudoznak, amikor hirtelen földrengés támad. Az összeomlott épületben mindannyian a túlélésért küzdenek. Július 4-től a SkyShowtime-on.