Ez a gyönyörű színésznő csatlakozott a Mátrix 4-hez

A mai nap folyamán már beszámoltunk arról, hogy a vártnál korábban kezdődik a Mátrix 4 forgatása, ráadásul úgy tűnik, hogy az idő előrehaladtával egyre többet megtudhatunk a film szereposztásáról is.

Keanu Reeves tehát már a következő hónapban úja magára ölti Neo szerepét, mellette pedig Carrie-Anne Moss is visszatér mint Trinity, a casting egyik legnagyobb rejtélye pedig továbbra is az, vajon Yahya Abdul-Mateen is csatlakozik-e a színészgárdához a fiatal Morpheus szerepében.

A legfrissebb hírek szerint pedig Priyanka Chopra is szerepet kapott a Mátrix 4-ben. Fiatal kora ellenére Priyanka egy igencsak komoly filmes karriert tudhat már most maga mögött. Indiában ünnepelt sztárnak számít, ahol mindeddig közel 60 filmben szerepelt, az utóbbi években pedig egyre gyakrabban tűnt fel amerikai gyártású produkciókban is, köztük a Quantico című sorozatban, illetve az Isn't It Romantic és a Baywatch című filmekben.

Mátrix 4 szinopszisa továbbra is várat magára, a közeljövőben azonban nagy valószínűséggel egyre többet hallhatunk majd a készülő filmről.