A 2022-es év egyik legnagyobb horrorszenzációjának számított a Parker Finn rendezésében készült Mosolyogj, amelynek idén ősszel érkezik a folytatása, befutott a Mosolyogj 2 előzetese.

A film egy gonosz, könyörtelen démon krónikája, amely öngyilkosságba hajszolja áldozatait azzal, hogy mosolygó ismeretlenek formájában jelenik meg számukra. Az első rész azzal zárult, hogy Joel szemtanúja volt barátnője, Rose Cotter szörnyű halálának, aki pedig szemtanúja lesz valaki halálának, az lesz a démon következő áldozata.

A 17 millió dollárból készült Mosolyogj 217 millió dollár bevételt hozott mostanáig (csak itthon 284 millió forintot), így nem is volt kérdés, hogy elkészüljön a folytatás, amelynek főszerepeiben Naomi Scott, Rosemarie DeWitt, Kyle Gallner, Raúl Castillo, Dylan Gelula, Lukas Gage és Peter Jacobson lesznek láthatók.

A Mosolyogj 2 idén októberben érkezik a hazai mozikba.

NA Mosolyogj 2  (2024)

horror | misztikus | thriller

A 2022-es év egyik leghátborzongatóbb filmes alkotásának bizonyult a Perker Finn rendezésében készült Mosolyogj, amley most egy újabb hidegrázós fejezettel tér vissza. több»