Heteken belül debütál a tengerentúlon a 47 méter mélyen 2, így épp itt volt az ideje, hogy megérkezett a horror teljes előzetese!

Johannes Roberts a 47 méter mélyen című 2017-es horror után ismét bizalmat kapott a stúdió részéről, így ismét ő ülhetett a rendezői székbe. Végre itt a második rész végleges trailere!

A történet főszereplője négy tinédzser, akik egy vízalatti város felé veszik az irányt. A fiatal búvárok azonban csakhamar kénytelenek rádöbbenni, hogy nincsenek egyedül a mélyben, és a kalandosnak ígérkező merülés egy csapásra horrorisztikus fordulatot vesz. 

Ha szerettétek a Neil Marshall-féle A barlangot, akkor valószínűleg a 47 méter mélyen 2 is be fog jönni, ugyanis az alábbi trailer alapján a két film atmoszférája eléggé hasonlít egymásra, annyi különbséggel, hogy az utóbbiban a cápáké a főszerep.

A film szereplőgárdájában számos olyan színész kapott helyet, akik korábban már bizonyítottak a sorozatok világában, most azonban a mozivszánon is kipróbálhatják magukat. A főbb szerepeket John Corbett , Brec Bassinger , Sophie Nélisse , Nia Long , Brianne Tju , Sistine Rose Stallone , Davi Santos alakítják, nem mellesleg ebben a produkcióban debütál majd Jamie Foxx és Sylvester Stalone lánya is. 

A 47 méter mélyen 2 augusztus 16-tól látható az USÁ-ban. A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.