Júliusban a Netflixen: 10 film és sorozat, amit nem érdemes kihagynod a következő hetekben

Megérkezett júliusi netflixes film-és sorozatajánlónk, benne olyan műsorokkal, mint a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley, a Cobra Kai - A karate kölyök öröksége 6. évada vagy épp a doku az őrült oroszokról, a Skywalkers: A Love Story!

Válogassatok és listázzátok a műsorokat kedvetekre! Leszenk Netflix-eredeti filmek és új, valamint visszatérő sorozatok is a hónapban.

Ha pedig van Netflix előfizetésetek, csak görgessetek le a "Hol nézheted" fülig a kiválasztott program mafab adatlapján, keressétek meg az itt elhelyezett streaming ikont, kattintsatok és máris indul a lejátszás!

Jó szórakozást!

#10

dráma | krimi | thriller

Netflix (2024.07.26.)

Omar és Nadia éppen akkor találkoznak újra, amikor a Las Encinas diákjai számára közeledik az érettségi, és egy utolsó rejtély a barátságokat – és az ellenségekeket – a... több»

Bemutató: július 26. / A Netflix leghosszabb ideje futó spanyolországi fikciós sorozata új történeteket oszt meg a Las Encinas folyosóiról, ezúttal Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares és Elena Trapé rendezésében. A nyolcadik évadot Carlos Montero és Jaime Vaca készítette, és olyan új arcokat üdvözölhetünk benne, mint Ane Rot (Gyilkos könyvklub), Nuno Gallego (UPA Next), valamint visszatér Mina el Hammani, aki újra Nadia szerepébe bújik.  
#9

dokumentum | krimi

Netflix (2024.07.03.)

Jonathan Meijer egy holland youtuber, akit azzal vádolnak, hogy több mint 500 gyermeket nemzett, és világszerte becsapta az embereket. több»

Rendező: Josh Allott
Bemutató: július 3. / A műsor egy elbűvölő(nek tűnő) holland szélhámos, Jonathan Meijer történetét tárja fel, akit azzal vádolnak, hogy a világot járva tömegesen csapja be az anyákat, hogy gyermekeik szülessenek tőle. A háromrészes sorozat a termékenységi ipar sötét világát vizsgálja, és feltárja, hogy a globális szabályozás hiánya miatt egyes nemzetközi termékenységi klinikák továbbra is lehetővé teszik a névtelen adományozást. A szenvedélyes és sértett szülők egy csoportjához való exkluzív hozzáférés révén ez a sorozat feltárja ennek a YouTubernek a fordulatos történetét, aki a világ minden tájáról becsapta a szülőket...
#8

NA A ház ura  (2024)

dráma

Amikor egy gyémántmágnás rejtélyes módon meghal, kegyetlen örökösei és a szobalány között, akit apjuk nemrég vett feleségül, véres harc folyik a vagyonért. több»

Bemutató: július 18. /Amikor a gyémántmágnás Roongroj rejtélyes módon meghal, minden szem a fiatal, friss feleségére és egykori szobalányára, Kaimookra szegeződik. Drámai események bontakoznak ki, amikor Roongroj fiai belekeverednek az elhunyt apjuk vagyonáért folytatott véres küzdelembe. Ez a pikáns thaiföldi dráma-thriller a konfliktust a meggyötört cselédek szemszögéből mutatja be, akik elfojtják a haragot amiatt, hogy a mérhetetlenül gazdag család rosszul bánik velük - pedig éppen ők azok, akik segítenek elfedni munkaadójuk piszkos titkait.
#7

animáció | vígjáték

Netflix (2024.07.12.)

Egy örök konfliktus epikus méreteket ölt, amikor Isten és az Ördög is a Földre kerül, vaskos házimacskák testében. több»

Bemutató: július 12. / A Föld sz*r, ezért Istent (Tom Ellis, vicces, hogy kedvenc Luciferünk ezúttal Istent alakítja) kirúgják, és a Földre küldik, hogy újra kapcsolatba lépjen az emberiséggel. A csapda? Egy pufók házimacska testében rekedt. Rehabilitációja részeként egy diszfunkcionális családhoz költözik, és megpróbálja megoldani a problémáikat, de végül sok időt tölt lézerpointerek kergetésével. És mindennek tetejébe Godcat szomszédjáról, aki szintén macska, kiderül, hogy nem más, mint nemezise, az Antikrisztus. Az eredmény a jó és a gonosz végső harca... csakhogy Godcat (Ellis) figyelmét egy galamb vonja el, amit az udvaron látott, Devilcat (Sasheer Zamata) pedig éppen azzal van elfoglalva, hogy valaki laptopján szundikáljon...Az sorozat az azonos című bestseller kártyajáték alapján készült animációs vígjátéksorozat, amelyet Shane Kosakowski és Matthew Inman (a kártyajáték társalkotója) vezetnek.
#6

NA Dekameron  (2024)

dráma | történelmi | vígjáték

Netflix (2024.07.25.)

Az 1348-ban, a fekete halál, az emberiség történetének leghalálosabb járványa idején játszódó történet az osztályrendszerek, a hatalmi harcok és a világjárvány idején... több»

Bemutató: július 25. / A Dekameron egy sötét komédia, amely a járvány évszakában az osztályharcok túlságosan is aktuális témáját vizsgálja. Az 1348-as évben a fekete halál keményen lecsap Firenze városára, és egy maroknyi nemes szolgáival együtt egy nagyszerű villába vonul vissza, hogy pazar nyaralással kivárja a járványt. Ám ahogy a társadalmi szabályok elenyésznek, a túlélésért folytatott küzdelem veszi kezdetét, amelyet egy egyszerre ravasz és felháborító karakterekből álló szereplőgárda kelt életre. A nyolc epizódból álló sorozatot Kathleen Jordan készítette, akit nagyon lazán inspirált a 14. századi The Decameron című novellagyűjtemény. Kíváncsian várjuk, milyen lesz ez az új verzió!
#5

dráma | fantasy | horror

Netflix (2024.07.19.)

Egy olyan világban, aholelkezdődik az emberiség új korszaka, a szörnyek és az emberek közöt állóknak még nagyobb küzdelemben kell nehéz döntést hozniuk. több»

Bemutató: július 19. / Egy olyan világban, ahol véget ér a szörnyek korszaka és elkezdődik az emberiség új korszaka, a szörnyek és az emberek közötti homályos kereszteződésben állóknak még nagyobb küzdelemben kell nehéz döntést hozniuk. A 82 százalékos mafab értékeléssel bíró koreai sorozat visszatér a 3. évaddal!
#4

dokumentum

Egy vakmerő pár az egész világot bejárja, hogy felhőkarcolókat másszanak meg. Merész, akrobatikus mutatványuknak azonban más célja is van: hogy megmentsék a kapcsolatukat. több»

Bemutató: július 19. / Angela Nikolau és Ivan Beerkus, egy moszkvai fenegyerekpáros, akik karriert csináltak a világ legmagasabb épületeinek megmászásával. Mászásaik technikailag gyakran számítanak szabálysértésnek - és minimális vagy egyáltalán nem létező biztonsági óvintézkedések mellett hajtják végre őket. De Nikolau és Beerkus nem csak hegymászó haverok - szerelmesek is. A hegymászás és egymás iránti közös szenvedélyük áll a Skywalkers középpontjában, melyet Jeff Zimbalist és Maria Bukhonina készítettek. Skywalkers: A Love Story több mint 200 órányi, hét év és hat ország bejárása során felvett anyagot, valamint Nikolau és Beerkus saját felvételeit ötvözi, amelyek a legszívszorítóbb mászásaikról készültek. A dokumentumfilm a pár eddigi legnagyobb kihívást jelentő mászásra való felkészülésének krónikája: a malajziai Merdeka 118 szuper-felhőkarcolóba való betörés (beleértve annak 160 méteres tornyát is). A film időnként a bizalom és a csapatmunka bensőséges portréjának tűnik. Máskor pedig egy feszült thriller, amely azt hagyja találgatni, hogyan élheti túl egy kapcsolat ezt a fajta nyomást. 
#3

akció | dráma | vígjáték

Netflix (2024.07.18.)

A sorozat hatodik évada egyben az utolsó is lesz. Még több harcra számíthatunk, és a régi riválisok újra szembenéznek egymással. több»

Bemutató: július 18. / Az első fejezet premierje 2024. július 18-án lesz, a második részlet pedig 2024. november 28-án érkezik. A sztori: Miután a Cobra Kai kiesett a Völgyből, senseinknek és tanítványainknak el kell dönteniük, hogy részt vesznek-e és hogyan a Sekai Taikai - a karate világbajnokságon. A produceri munkálatokból nem csak a főszereplők, Ralph Macchio és William Zabka veszik ki a részüket, de Will Smith is.      
#2

animáció | dráma | kaland

Netflix (2024.07.05.)

Egy képzeletbeli barátnak vissza kell térnie a teremtőjéhez, mielőtt elfelejtené őt, vagy elfogná egy gonosz ember, aki látja a képzeletbeli barátokat. több»

Bemutató: július 5. / A Ponoc Stúdió műve az emberségesség és a kreativitás mélységeit mutatja be a fiatal Amanda és képzeletbeli társa, Rudger szemszögéből, aki egy senki által nem látható fiú, akit Amanda képzeletbeli kalandjainak megosztásához képzelt el. Ám amikor Rudger hirtelen egyedül érkezik a Képzeletbeliek városába, ahol az elfeledett Képzeletbeliek élnek és munkát találnak, rejtélyes fenyegetéssel találja szembe magát. A neves animációs filmrendező, Yoshiyuki Momose (Spirited Away, azaz Chihiro Szellemországban) rendezésében a Képzeletbeli barát egy felejthetetlen kaland a szerelemről, a veszteségről és a képzelet gyógyító erejéről. A film A.F. Harrold azonos című, szeretett és díjnyertes regénye alapján készült.  
#1

akció | krimi | thriller | vígjáték

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, a lány (Taylour Paige) és Foley új társával (Joseph... több»

Bemutató: július 3. / Már az első kedvcsináló klipben legalább féltucatnyi f*ckolás volt, így tudhattuk, hogy a Netflix nem akarja kiherélni a franchise-t. A Murphy és Joseph Gordon-Levitt közötti kémia szórakoztatónak és magával ragadónak tűnik és a régi szereplők közül visszatér például Judge Reinhold! Az új Foley-kalandban pedig feltűnik Kevin Bacon is. A film Mark Molloy rendező nagyjátékfilmes debütálása. A sztori: Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, Foley új társával (Joseph Gordon-Levitt), valamint régi cimboráival, Billy Rosewooddal (Judge Reinhold) és John Taggarttal (John Ashton) összefognak, hogy felpörgessék a feszültséget és leleplezzenek egy összeesküvést.