Colin Farrell kap még egy esélyt. Egy ír kocsma ugyanis hivatalosan is feloldotta az Oscar-jelölt színész 25 éve tartó tilalmát.

Farrelt 1997-ben tiltották ki a corki MacCarthy's bárból "felháborító" viselkedése miatt. A hely tulajdonosa, Adrienne MacCarthy elmondta, hogy a színészt annak idején maga utasította ki a kocsmából. “Épp frissen elvégezte a színésziskolát. Vad időszakot élhetett, 19 évesen mindannyian vadak vagyunk és rosszul viselkedünk. Felháborító volt, úgyhogy elegem lett belőle” - nyilatkozta Adrienne a Jam Pressnek.

MacCarthy azt is hozzátette, hogy szemmel láthatóan Farrell mostanra megváltozott, és hogy a kapcsolatuk is a helyére zökkent. “Manapság inkább a pilates, a jóga és az egészséges életmód érdekli. Büszkék vagyunk rá, bármi is legyen” - tette hozzá Adrienne.

A “feloldás” egyébként épp időben érkezett, mivel a színészt Oscar-díjra jelölték a legjobb színésznek járó kategóriában A sziget szellemeiben nyújtott alakításáért.

dráma | vígjáték

Pádraic és Colm Írország partjaitól nyugatra eső kis elzárt szigeten élnek. A két férfi hosszú évek óta szoros barátságot ápol, ám kapcsolatuk most zátonyra fut, miután... több»