Kopasz bérgyilkos lett Mark Wahlbergből Mel Gibson új filmjében, előzetest kapott a Flight Risk

Úgy tűnik, Mel Gibson és Mark Wahlberg annyira szeretnek együtt dolgozni, hogy újabb közös filmmel örvendeztetnek meg bennünket! Ezúttal Gibson rendez és Wahlberg alakítja a főszereplőt a Flight Risk című thrillerben.

A hivatalos logline szerint a film "egy pilótát (Wahlberg) követ, aki egy légi marsallt (Michelle Dockery - Úriemberek) szállít, aki egy szökevényt (Topher Grace - Pókember 3.) kísér a bíróságra. Ahogy átkelnek az alaszkai vadonon, a feszültségi szint egyre emelkedik és az egymás iránti bizalmuknak is komoly próbát kell kiállnia, mivel a fedélzeten nem mindenki az, akinek látszik..."

Ez a film lesz Gibson és Wahlberg harmadik közös munkája. Az első a 2017-es Megjött apuci 2 című vígjáték volt, amit a 2022-es Stuart atya (Stu atya) követett. 

A Flight Risk előzetesét először a Las Vegas-i Cinemacon 2024-en mutatták be. A Variety vezető szerkesztője, Brent Lang úgy jellemezte Wahlberg karakterét, mint "kopaszodó és pszichotikus, déli akcentussal és szociopata csillogással a szemében". Vagyis ez akár még egy igazán jó film is lehet.

A Flight Risk október 18-án kerül a mozikba.

NA Flight Risk  (2024)

thriller

Egy légi marsall, aki egy szökevényt szállít át az alaszkai vadonon egy kisrepülőgépen, csapdába kerül, amikor rájön, hogy a pilóta nem az, akinek mondja magát. több»