Az idén áprilisban mozikba került Bosszúállók: Végjáték egyik legemlékezetesebb pillanatának talán kövér Thor megjelenése számít. A rajongók többsége imádta a karakter új formáját, a kérdés csupán az, hogy Chris Hemsworth megismétli-e majd ezt az alakítást.

Maga Hemsworth is korábban elárulta, hogy lényegében nagyon szórakoztató volt megformálni az elhízott, nem kicsit pocakor mennydörgés urát. A sztori szerint Thort igencsak megviselte a Thanossal szembeni kudarc, így a későbbiekben igencsak sörbe fojtotta a depresszióját.

Az már biztosra vehető, hogy 2021-ben mozikba kerül a Szerelem és mennydörgés, amelyet a Ragnarök sikere után újra Taika Waititi rendez majd, maga Hemsworth pedig már gőzerővel készül is a szerepre. A színész egy friss videót posztolt a Twitteren, amelyen félmeztelenül súlyzógyakorlatokat végez.

Hemsworth remek formában van, és úgy tűnik kifogástalan felsőteste továbbra is bejön a rajongóknak, hiszen a bejegyzés mindössze néhány óra alatt több százezres megtekintést ért el.