Az idei év egyik legdrámaibb életrajzi filmjének ígérkezik Sofia Coppola rendezése. Megérkezett a Priscilla magyar előzetese.

Az iskoláslánytól a szupersztár házastársig, a Priscilla a rock and roll Királyáként ismert Elvis Presley élettársának történetét tárja fel, ebben a sztoriban ugyanakkor a sztár némileg a háttérbe szorul, akit egyébként az Eufória színésze, Jacob Elordi formál meg.

A film forgatókönyve egyébként az Elvis és én című életrajzi kötet alapján készült, amely kendőzetlenül ír a pár életéről és mindennapjairól. A Priscilla nem mellékesen a Velencei Filmfesztiválon már hatalmas sikert aratott, a filmet 7 perces álló ovációval fogadta a közönség, mindemellett a kritikusok is rendkívül elismerően írtak róla.

A Priscilla február végén érkezik a hazai mozikba, a főszerepekben Cailee Spaeny, Dagmara Domińczyk, Luke Humphrey, Josette Halpert, Lynne Griffin és Dan Beirne, Tim Post lesznek láthatók.

61 Priscilla  (2023)

dráma | életrajzi | zenés

Amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) egy partin találkozik Elvis Presley-vel, a férfi, aki máris egy meteorszerű rock 'n' roll szupersztár, a privát pillanatokban... több»