Már júniusban nézheted: Úgy néz ki, megvan az év legerőszakosabb akciófilmje

Idén nyáron a hazai mozikba is megérkezik a Bill Skarsgård főszereplésével készült Kinyírni a világot, amelyhez már befutottak az első kritikák.

Moritz Mohr rendezése egy elképesztően brutális és erőszakos történetet ígér, amelyben egy élénk fantáziával megáldott srác egy sámán segítségével elképesztő harci képességekre tesz szert, hogy bosszút álljon azokon, akik meggyilkolták a családját.

A projekt még 2021-ben került bejelentésre, a koronavírus-járvány ugyanakkor hosszú időre gátat szabott a munkálatoknak. Skarsgård mellett a film további főszerepében  Famke Janssen, Sharlto Copley, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman és Isaiah Mustafa láthatók. Most viszont lássuk egy kicsit részletesebben, mit is gondoltak a filmről a kritikusok.

“A végeredményen látszik, hogy a stílus van előtérben a tartalom helyett, még akkor is, ha ez az ultra-erőszakos akció-vígjáték csodálatra méltó merészséggel bír” - írja Todd Jorgenson a Cinemalogue kritikusa.

“Erőszakos, nagyívű és szórakoztató, a sok halál mellett bőséges humorral megfűszerezve, a Kinyírni a világot egy vad disztópikus utazás” - jegyzi meg Thom Ernst az Original Cintől.

“A cselekmény egyszerű, általános és gyengén kidolgozott antagonistákkal, de a harci koreográfia, a könyörtelen erőszak, a grafikus látvány és a kivételes szerkezet segít abban, hogy ez egy adrenalintól fűtött film legyen” - írja Chris Joyce, a Movies and Munchies csatornától.

A Kinyírni a világot június 20-án érkezik a magyarországi mozikba.

akció | thriller

Egy disztópikus, lázálomszerű akciófilm, amely Boy-t, a süketnéma, élénk képzelőerővel rendelkező fiú történetét követi. Amikor családját meggyilkolják, egy titokzatos... több»