Ma debütál a 2019-ben elhunyt legendás német divattervező, Karl Lagerfeld életrajzi sorozata, a Becoming Karl Lagerfeld. Te követted a munkásságát, érdekel a róla készült sorozat? 

1972-ben Karl Lagerfeld (akit Daniel Brühl alakít) 38 éves, és még nem viseli ikonikus frizuráját. Egyszerű ruhatervező, akit a nagyközönség még nem ismer. Miközben megismerkedik és beleszeret a temperamentumos Jacques de Bascherbe (Théodore Pellerin), egy ambiciózus és nyugtalanító fiatal dandybe, szembeszáll barátjával (és riválisával), Yves Saint Laurent-nal (Arnaud Valois), az haute couture zsenijével, aki mögött a rettenthetetlen üzletember, Pierre Bergé (Alex Lutz) áll.

Jérôme Salle áll a nagyszabású sorozat élén, aki az 1., 2. és 6. epizódot rendezi. Az executive producer szerepét Arnaud de Crémiers-szel osztja meg.

A 3., 4. és 5. epizódot Audrey Estrougo rendezi. Isaure Pisani-Ferry a sorozat alkotója, Jennifer Have és Raphaëlle Bacqué mellett. Isaure Pisani-Ferry a sorozat vezető írója is, aki az összes epizódot közösen írja Dominique BaumardJennifer Have és Nathalie Hertzberg társaságában.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | életrajzi | történelmi

1972-ben Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) 38 éves, és még nem viseli ikonikus frizuráját. Ruhatervező, akiről a nagyközönség nem is hallott. Miközben megismerkedik és beleszeret... több»