Nicole Kidmant senkinek nem kell bemutatni, azonban a népszerű színésznőt ritkán látni vígjátékokban – június 28-ától a Családi affér című filmben megnézheted ezt az oldalát is!

Előfordult már, hogy rajtakaptad egy rokonodat egy intim pillanatban, és azt kívántad, bárcsak ne léptél volna be a szobába? Képzeld el, hogy ez az édesanyád (Nicole Kidman) és a volt főnököd (Zac Efron). Ez történt Zarával (Joey King) a Richard Lagravenese által rendezett a Családi affér című filmben. 

Lagravenese számára a film története ismerősebb volt, mint gondolnánk. A következőt nyilatkozta az alapszituációról: “Egy felnőtté válási történetet láttam benne három különböző karakter szempontjából, akik életük három különböző szakaszában vannak. Én magam is hasonló átmenetet éltem át, mint Brooke, a főhős. Létezik egy ún. második felnőttkor: miután minden elvárásnak megfeleltél, és mindenki más számára az voltál, akinek lenned kellett, és elértél valamit, felnevelted a gyerekedet, végre kapsz egy esélyt, hogy az legyél, aki valójában vagy, és az, amit útközben elvesztettél." 

Kidman karaktere, Brooke épp ezt az utat járja be a film során, de nincs egyedül. A lányának a maga módján kell felnőtté válnia, eligazodnia a szakmai életében, amely kezd kényelmetlenül kereszteződni a magánéletével. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

romantikus | vígjáték

Egy váratlan románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az anyja és a főnöke számára, akik a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival küzdenek. több»