Szuperszex: Tudj meg mindent a Netflix új, pikáns sorozatáról, amelynek története Rocco Siffredi világhírű pornós élete alapján íródott. A szériát Matteo Rovere, Francesco Carrozzini és Francesca Mazzoleni rendezte.

Az új sorozat Rocco Siffredi rendkívüli életét és karrierjét követi nyomon. A hét részből álló Netflix sorozat a pornós teljes életét átfofó történetét meséli el, akinek valódi neve Rocco Tano. A sztori visszavezeti a nézőket a férfi szerény gyökereihez, ortonai szerény életéhez, egészen addig, amíg a szexipar ikonikus alakjává nem válik. A hivatalos szinopszis a Netflix Média Központjából származik:

"A Szuperszex Rocco Siffredi valós életéből merít inspirációt. Családja, származása, kapcsolata a szerelemmel… Egy mély történet, amely végig kalauzol a sztár életén, és felfedi, hogyan és mikor vált Rocco Tano - egy egyszerű srác Ortonából - Rocco Siffredivé, a világ leghíresebb pornósztárjává."

Bár az életéből merít ihletet, Rocco Siffredi maga is kijelentette, hogy a Szupersex nem egy életrajzi dráma. A sorozat alkotói szabadon nyúltak a történethez, és a mű sok része a készítők élénk fantáziájának eredménye.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán található Netflix gombra kattintani.

82 Szuperszex  (2024)

dráma | életrajzi

Siffredi családja, származása, kapcsolatai és az összefüggések, amelyek arra vezették, hogy elinduljon a pornográfia útján, és elfogadja, hogy a testében lévő démon... több»