Az új, Atlas című akciófilmben Jennifer Lopez egy távoli bolygón reked, hogy megvédje a földi életet. Ez a remek színészi gárdával rendelkező sci-fi a Netflix egy újabb, igazán nagy dobásának ígérkezik, te megnézed? 

A tavalyi Anya című filmben Jennifer Lopez az alaszkai vadon mélyén küzdött démonaival. Most Föld körüli pályára áll, hogy szembenézzen az ellenségével. Új filmjében, az Atlasban a többszörösen elismert színésznő játssza a címszereplőt, egy kormányzati elemzőt, akit egy távoli világba repítenek, hogy legyőzze legősibb ellenségét: a robotharcost, aki felforgatta az életét.

„Atlas olyan valaki, aki alapvetően kizárta a körülötte lévő világot” – nyilatkozta Lopez a Netflixnek. „Nem bízik senkiben, és nem akarja, hogy bármi köze legyen a mesterséges intelligenciához." Sajnos az űr távoli tájain végrehajtott küldetésén Atlasnak nem sok választása lesz – egy nagy teljesítményű páncélruhában rekedve kénytelen szembenézni a technológiától való félelmével, és szövetségre lépni vele. A csúcstechnológiás világban játszódó Atlas egy galaxisokon átívelő kalandfilm, amelyet Leo Sardarian és Aron Eli Coleite írt, és Brad Peyton rendezett.

A film további szereplői többek között: Mark StrongSterling K. BrownLana ParrillaSimu LiuSammi HanrattyBriella GuizaGreg Cohan.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

59 Atlas  (2024)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy sötét jövő, ahol egy mesterséges intelligenciával rendelkező katona úgy dönt, hogy a háborút csak úgy lehet megszüntetni, ha kipusztul az emberiség. több»