Egy igaz történeten alapuló 2016-os dráma érkezik a Netlfixre július 1-jén, a Loving című film. Te adsz neki egy esélyt? 

Az ötvenes évek Virginiájában a fehér Richard (Joel Edgerton) és az afrikai-amerikai Mildred (Ruth Negga) egymásba szeret. A törvények ellenére összeházasodnak, de a hatóságok üldözni kezdik őket, és szülővárosukból is menekülniük kell. Kilenc évig küzdenek azért, hogy törvényes házasokként élhessenek otthonukban. Perük, a Loving contra Virginia a legfelsőbb bíróság elé kerül, amely 1967-ben végre kimondja, hogy a házassághoz való jogot nem befolyásolhatja a bőrszín.

A Loving című film további főbb szereplői Michael ShannonMarton CsokasBill CampJon BassMatt MalloyDavid Jensen és Will Dalton voltak. A filmet Jeff Nichols írta és rendezte. 

A Loving négy moziban 169.000 dollárral nyitott, ami 42.250 dolláros átlagot jelent, így az év ötödik legmagasabb debütálása lett az USÁ-ban.

A Loving dicséretet kapott a színészi játékáért, Nichols rendezéséért és forgatókönyvéért, valamint a film történelmi hűségéért. A Rotten Tomatoes kritika-gyűjtő oldalon a filmnek 88%-os a népszerűsége, 295 kritika alapján, 7,60/10-es átlagértékeléssel. A Mafabon 78%-on áll a film értékelése.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

80 Loving  (2016)

dráma | életrajzi | romantikus

1958-ban járunk; a helyszín Virginia állam. A Loving című filmdráma két, különböző etnikumú fiatal, Richard és Mildred börtönbe kerülésének történetét meséli el.... több»