Az Ők című sorozat várva várt második évada végre megérkezett! A sorozat első évadának 2021 áprilisában volt a premierje az Amazon Prime-on, a történet pedig az Emory családot követi, akik Észak-Karolinából a kaliforniai Compton egy teljesen fehér negyedébe költöznek az 1950-es években. Emoryékat rémségek gyötrik a rasszista fehér szomszédok és az új otthonukban lévő jelenések miatt.

A sorozat készítője, Little Marvin a háború utáni 1950-es évek és az Egyesült Államokban zajló nagy népvándorlás történelméből merített, hogy megteremtse az Emory család rémségek házának színpadát. Az Ők színészgárdája között szerepel Javier Botet, Christopher Heyerdahl, Alison Pill és Ryan Kwanten.

Bár az Emory család története az első évad végén lezárult, a második szezonban még több kaland vár ránk, még ha maga a történet nem is ugyanazt az utat követi. Az Ők ugyanis egy antológia, akárcsak az Amerikai Horror Story című népszerű sorozat, így ebben az évadban új karaktereket és új történetet mutat be. Az évad fő konfliktusa, hogy egy titokzatos sorozatgyilkos garázdálkodik az 1990-es évek Los Angelesében, és olyan módon csonkítja meg a testeket, ami már nem is emberi cselekedetekre vall.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Prime Video logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | horror | thriller

A történet középpontjában Dawn Reeve, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági nyomozója áll, akit egy új ügyre osztanak be: egy nevelőotthonban élő anya hátborzongató... több»