Az elmúlt hetekben egyre többen kattannak rá az online streaming szolgáltatókra, köztük a Netflixre, amelynek műsorkínálata csaknem 25 százalékkal bővült a járvány ideje alatt.

Bár számos új és kultikusnak mondható széria tekinthető meg, a március végén megjelent Tigrisvilág az egyik legnézettebb sorozattá lépett elő a ranglistán, amely jelenleg közel 34 millió megtekintésnél jár.

A dokumentumfilm Joe Exotic és Caroline Baskin “összecsapását” dolgozza fel. Joe nem épp egy átlagos figura, fegyvermániája mellett már csak a nagymacskák iránti rajongása nagyobb. A baráti köre azonban igencsak kétes alakokból áll. Caroline, az elszánt állatvédő pedig mindent elkövet, hogy kiszorítsa Joe-t az állatpark bizniszből, ez a vetélkedés pedig odáig fajul, hogy a férfi neve egy gyilkosság kapcsán is felmerül.

Noha talán sokan kissé értetlenkedve állnak a Tigrisvilág sikere előtt, annyi bizonyos, hogy dokumentumfilm vagy épp tényfeltáró műsor ritkán ér el ekkora nézettséget. Ha pedig még nem láttad volna még, less rá az előzetesére fentebb!