Netflix: 93 országban került a top10-be az új akciófilm, nincs most ennél nézettebb tartalom a platformon (június 17-23)

Jessica Alba - akinek akciófilmekhez való visszatérésére sokan voltak kíváncsiak - filmje lett a hét legnézettebb címe, a Robbanáspont 25,7 milliós megtekintéssel tudott debütálni! Lássuk, hogyan alakult a legutóbbi hét nézettségek tekintetében a Netflixen!

Az angol nyelvű filmek 

Alba filmje után a második helyre az Ultraman: Felemelkedés futott be 7,9 milliós megtekintéssel, míg a korábbi nagy kedvenc, A bérgyilkos, aki nem is volt a hatodik helyre esett vissza, 4,4 milliós nézettséggel. 

A nem angol nyelvű filmek

Lengyelország ezen a héten három helyet foglalt el a nem angol nyelvű filmek listáján! A listán debütált, méghozzá rögtön az első helyen Az örökség című vígjáték 10,5M megtekintéssel, a harmadik helyen a Kleks akadémia című családi fantasyfilm (3,7M megtekintés) áll, A gonosz színei: Vörös című dráma-thriller az ötödik helyen landolt 1,9M megtekintéssel.

A második helyet a Cápák a Szajnában tartja, 10 millió megtekintéssel. Az akció-thriller, amely a múlt héten az ötödik helyet szerezte meg a legnépszerűbb filmek (nem angol nyelvű) listáján, az indulás óta 79,6M megtekintést gyűjtött össze.

Az angol nyelvű sorozatok

A Bridgerton család 3. évadát sikerült a rajongóknak az angol nyelvű sorozat-lista első helyén tartani 16,5M megtekintéssel. A szeretett sorozat folytatta hetek óta tartó uralmát a lista élén: az 1. évad a 3. helyen landolt (3,5M megtekintés), a 2. évad az 5. helyet foglalta el (3 millió megtekintés), míg a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet a 10. helyet foglalja el 2,1 millió megtekintéssel. 

A dobogó második fokán egy egész meglepő szereplő áll, a Keresem a párom című valóság show/trash reality széria 2. évada, mely 3,6 millió megtekintést zsebelt be.

A nem angol nyelvű sorozatok

Sikeres hét volt ez a nem angol nyelvű tévés listán a debütáló címek számára is! A Galicia bandái (Spanyolország) című komor krimidráma 2,9 millió megtekintéssel az első helyet szerezte meg. Itt érdemes megemlítenünk, hogy a sorozat főszereplője az a Clara Lago, aki az egésze kiváló, 2011-es, La cara oculta című thriller/drámában is játszott. Ezt a filmet nagyon ajánljuk a műfaj kedvelőinek!

A TOP10-be került még indiai dramedy (Géniuszgyár 3.évad a 7. helyen, 1,3 milliós megtekintéssel), brazil reality (Vak szerelem: Brazília 4.évad, 2,1 millió megtekintéssel az 5. helyen) és újabb koreai limitált széria (A nő nappal és éjjel) is a 6.helyen 1,8 milliós nézettséggel, így ez a TOP10 igazán színes lett ezen a héten is!

#4

56 Galicia bandái  (2024)

(2)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy új ügyvéd érkezik Cambados kisvárosába, hogy letelepedjen. A neve Ana, és jelenléte senki számára sem marad észrevétlen – beleértve Danielt, egy nagy drogkereskedő fiát. több»

2,9 millió megtekintéssel első a nem angol nyelvű sorozatok közt.
#3

dráma | vígjáték

Netflix

Amikor egy feltaláló és játékműsor-vezető hirtelen meghal, egy civakodó különcökből álló család összegyűlik abban a reményben, hogy megörökli a vagyonát. Mindenki... több»

10,5 millió megtekintéssel első a nem angol nyelvű filmek közt.
#2

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

16,5 milliós megtekintéssel első az angol nyelvű sorozatok közt.
#1

51 Robbanáspont  (2024)

(8) (2)

akció | thriller

Netflix

Egy képzett kommandós (Jessica Alba) a különleges erőknél átveszi apja bárját, miután az hirtelen meghal, és hamarosan összetűzésbe kerül a szülővárosában garázdálkodó... több»

25,7 milliós megtekintéssel első az angol nyelvű filmek közt.