Priyanka Chopra elmesélte, hogy könnyekre fakadt, miután azt mondták neki, hogy nem "mintaméretű".

Az SXSW-n beszélve Chopra elmondta, hogy "elsírta magát" a férjének, Nick Jonasnak, miután bántó, testet megszégyenítő megjegyzéseket kapott.

"Valaki tegnap azt mondta nekem, hogy nem vagyok "mintaméretű"... Mélyen megbántott. Megbeszéltem a családommal, és sírtam a férjemnek, a csapatomnak és nagyon rosszul éreztem magam amiatt, hogy nem vagyok olyan, amilyennek látni szeretnének..."

A 40 éves színésznő azt is leírta, hogy megtanult olyan emberekre támaszkodni, akik valóban "mosolyogni szeretnének látni", miközben elviseli a róla és szeretteiről tett bántó megjegyzéseket.  

"Voltak olyan pillanatok, amikor mondtam valamit, és azt félreértelmezték. Egy idő után beláttam, hogy az emberek a leggonoszabb és legcsúnyább dolgokat mondják nem csak rólam, a gyermekemről, a családtagjaimról, de azt hiszem, néha még azt is elfelejtik, hogy egyáltalán és is ember vagyok..." - tette hozzá a színésznő.

"És ez a nyomás - ez megmagyarázhatatlan. Nem tudom megmagyarázni, milyen érzés, amikor leülsz a kanapédra, és egyszerűen érzed, hogy a világ rád tör, mert az emberek elfelejtették, hogy te is ember vagy."

"Szerintem azt kell tennünk, hogy olyan emberekkel vesszük körül magunkat, akik szeretnek és olyanokkal, akik törődnek velünk. Nem azzal foglalkozni, hogy mit tudnak letenni az asztalra vagy, hogy mit tudnak tenni értünk. Olyan emberek kellenek, akik azt akarják látni, hogy mosolyogsz és gazdagodsz" - mondta Chopra - "Nem kell, hogy ez egy szobányi ember legyen - a kezemen meg tudom számolni őket."

Priyanka azt is elárulta, hogy ugyanannyi fizetést kapott, mint férfi főszereplőtársa, Richard Madden a Citadel című hamarosan induló Prime-sorozatban. 

'"22 éve dolgozom a szórakoztatóiparban. Körülbelül több mint 70 filmben és két tévésorozatban vettem részt" - mondta - "Amikor a Citadelt csináltam, 22 év után először volt azonos mértékű a bérparitásom/fizetésem a férfi partneremmel..." (Sok esetben a bérparitás alatt azt értik, hogy a munkavállalók azonos értékű munkáért egyenlő bért kapnak, nemre, fajra, szexualitásra vagy nemzetiségre való tekintet nélkül.)

"Nevetek ezen, de ez egy kicsit őrültség' - tette hozzá - "Ugyanannyi befektetést és munkát teszek bele, de sokkal kevesebbet kapok érte. De az a könnyedség, amivel az Amazon Studios azt mondta, hogy "ennyit érdemeltek, ti vagytok a társfőszereplők, ez így fair", én pedig azt mondtam, hogy "Igazatok van, ez így fair".'