Sárkányok háza: Kivételesen nem halt meg főszereplő, de meztelenkedésből jutott a harmadik részre

Új epizóddal jelentkezett a Sárkányok háza, ezen a ponton viszont szeretnénk jelezni, hogy az alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.

Az epizód Jaehaerys herceg és a Cargyll ikrek temetésével kezdődik, új karakter ugyanakkor most nem vesztette életét, noha a Blackwood-ház és a Bracken-ház számos katonája elesett az első csatában. Daemon Targaryennek végül vérontás nélkül foglalta el Harrenhal várát, annak elátkozott történelme ellenére.

Bár az újonnan kinevezett Larys Strong azt tanácsolja II. Aegon királynak, hogy ne csatlakozzon a háborús törekvésekhez, nagyon úgy tűnik, hogy. Criston Cole, az új Segítő, Gwayne Hightowerrel és csapataikkal csatába indulnak, ám épp csak megússzák Daemon lányával, Baela Targaryennel való ütközetet.

Meztelenségből ugyanakkor kijutott ebben az epizódban, Aegon ugyanis egy kis “kiruccanásra” indul barátaival a várfalakon túlra, ám a züllött éjszaka folyamán összetalálkozik bátyjával, Aemond Targaryennel, aki szintén egy prostituált karjai között keres vigaszt.

“Szüksége van egy kis szeretetre. Ő egy megtört fiú, szüksége van valakire, aki helyrehozza. Az első évad egy gazdag sorozat volt, tele erkölcsileg kompromittált szürke karakterekkel. Egy olyan karaktert akartam bemutatni, aki abban a három epizódban, abban az időszakban az életében csak teljes sötétség volt” - nyilatkozta a karaktert megformáló Ewan Mitchell a Variety magazinnak.

A Sárkányok háza második évadának legújabb epizódja tehát már elérhető a Maxon, a sorozat mafabos adatlapján található Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»