Sylvester Stallone visszatér Philadelphia utcáira - amelyeket már jól ismer Rocky óta - a The Epiphany című filmben.

A filmet rááadásul Stallone is producereli a Balboa Productions nevű cégén keresztül! A rendező az a Will Eubank, aki a Paranormal Activity: Next of Kin című horrorral örvendeztette meg a rémisztő műfaj rajongóit 2021-ben. A forgatókönyvet Katie Lovejoy és Russell Sommer írták.

A forgatás 2024 nyarán kezdődik Philadelphiában, ahol Stallone legnépszerűbb karaktereinek történetei is játszódnak évtizedek óta. Ez Rocky és Creed: Apollo fia otthona is, szóval a sztár ismerős terepre tér vissza.

A sztori

A film egy keménykezű, hamarosan nyugdíjba vonuló rendőrnyomozóról (Stallone) szól, akinek egy fiatalabb rendőrrel és egy volt pappal kell összefognia, hogy megállítsanak egy sorozatgyilkost, aki gyilkos keresztes hadjáratot folytat Philadelphia utcáin.

Mikben dolgozott legutóbb Sly?

Stallone nemrég szerepelt a Paramount+ Tulsa King című sorozatában, amivel ő is beállt azok közé a nagy nevek közé, akik végül kipróbálták, milyen is kisképernyős formátumokra műsort gyártani, és volt producer és író a Creed III-ban, valamint a Netflix Sly című doku-életrajzi filmben megismerhettük őt kicsit jobban magánemberként is.