Streaming tipp: Ezt az 5 új sorozatot és évadot nem érdemes kihagynod a jövő héten (június 24-30, 2024 - Netflix, Max, Prime Video, Apple TV+)

Jön egy új Tudor-korabeli széria, a Lady Jane, egy anime a DC rajongóknak: Öngyilkos osztag: Iszekai és egy független szuperhősös sorozat is, a Szupersejt amiben újra láthatjuk egyik kedvenc karakterszínészünket (és Guy Ritchie-ét is, ha már itt tartunk), Eddie Marsant!

De jön még egy kedvelt sitcom újabb fejezete (Azok a 90-es évek show) és az Eva Longoria nevével fémjelzett Land of Women is, aminek viszont semmi köze a tavalyi, azonos című MAX filmhez (Nők földje), bár azt is érdemes lehet csekkolni, egy egész halvány átfedés azért felfedezhető a témaválasztásban. (#nőkÖnérvényesítése)

Ha pedig van előfizetésed a sorozatokat adó streaming szolgáltatókhoz, elég csak a kiválasztott műsor mafab adatlapjára menned, legörgetni a "Hol nézheted" fülig, kattintani az ott elhelyezett Netflix/MAX/Prime Video/Apple TV+ ikonra és már indulhat is a sorozatozás!

Jó szórakozást!

#5

akció | animáció | kaland

Max (2024.06.27.)

Harley Quinn, Joker és az Öngyilkos osztag pusztítást végeznek az ISEKAI-ban, a Warner Bros. Japan és a WIT Studio vadonatúj, eredeti anime sorozatában. Az Iszekai a „másik... több»

Bemutató: június 27., MAX / Bemutatjuk a várva várt Suicide Squad Isekai animét, amelyben Harley Quinn, Deadshot, Peacemaker, Clayface és King Shark egy Isekai, más néven Another World mélységeibe merül. A Warner Bros. Japan és a WIT Studio által gyártott dinamikus sorozat adrenalinnal teli utazást ígér az elit kommandóval.  A sztori: Gotham bűnözéssel teli utcáin Amanda Waller, az A.R.G.U.S. félelmetes vezetője merész tervet eszelt ki. Összeállít egy csapatot hírhedt bűnözőkből, köztük Harley Quinnből, Deadshotból, Peacemakerből, Clayface-ből és King Sharkból, és felajánlja nekik a megváltás lehetőségét szolgálataikért cserébe. Eddig ismerős, de hogyan folytatódik ez az anime változat? A küldetésük? Egy titokzatos kapun keresztül az övékkel összekapcsolt túlvilági birodalomba merészkednek - egy isekai világba, amely tele van kardokkal, varázslattal, tomboló orkokkal és fenséges sárkányokkal.
#4

60 Lady Jane  (2024)

történelmi | vígjáték

Amazon Prime Video

A történelem legtragikusabb hősnői, egy felemelő fordulattal a történetben: a bajba jutott kisasszony megmenti önmagát – majd a királyságot. több»

Bemutató: június 27., Prime Video / Az új sorozat, amelyet az azonos című bestseller regény ihletett, a kedvenc új sorozatod lehet, ha rajongsz a gyors észjárású brit romantikus drámákért! A My Lady Jane, a Tudor-korabeli alt-fantasy világban játszódó, buja új sorozat érkezik a Prime Video-ra! A történetnek ebben a változatában VIII. Henrik király fia, Edward nem hal meg tuberkulózisban, és sem Lady Jane Grey-t, sem férjét, Guildfordot nem fejezik le. Ehelyett Jane-t egyik napról a másikra királynővé koronázzák, és a trónfosztás érdekében aljas gazemberek összeesküvésének középpontjában találja magát. Lady Jane Grey-t az újonc Emily Bader alakítja. Mellette a Killing Eve-ből ismert Edward Bluemel alakítja Guildford Dudley-t, a Kalózok című filmből ismerős Jordan Peters pedig Edward királyt. A további szereplők között van még Dominic Cooper, Anna Chancellor, Rob Brydon és Jim Broadbent.
#3

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2024.06.27.)

Leia és Jay izgatott, hogy kilenc hónap távollét után újra együtt lehetnek, de a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, hogy... több»

Az évad első felének megjelenése: 2024. június 27-én, Netflix / Hello Wisconsin! Leia Forman újra a nagyszülei pincéjében van a Point Place-i barátaival. 1996 nyarát írjuk, ami azt jelenti, hogy a banda egy évvel idősebb és egy évvel bölcsebb - legalábbis reméljük. Most, hogy vége az iskolának, ez teret enged a további összejöveteleknek, szakításoknak és annyi bajnak, amennyit a barátok Red és Kitty háta mögött csak csinálni tudnak. Leia és Jay izgatottan várják, hogy kilenc hónapnyi távolságtartás után újra együtt lehessenek. De a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, hogy a barátnője, Nikki sem tudja. Vajon meddig tudják ezt a titkot megtartani? És amikor végre kiderül az igazság, a kapcsolatok veszélybe kerülnek, barátságok forognak kockán, és a nyár a végéhez közeledik, mielőtt még elkezdődne... A folytatás premierje 2024. október 24-én lesz.
#2

67 Szupersejt  (2024)

(1)

akció | dráma | kaland

Netflix (2024.06.27.)

Egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat azon kívül, hogy feketék. több»

Megjelenés: 2024 június 27., Netflix / A SUPACELL/Szupersejt egy öt hétköznapi emberből álló csoportról szól, akik váratlanul szuperképességekre tesznek szert. Egy dolgot leszámítva kevés közös van bennük: mindannyian fekete dél-londoniak. Egyetlen emberen, Michael Lasakin múlik, hogy összehozza őket, hogy megmentse a nőt, akit szeret. A sorozat egy hatrészes brit sci-fi dráma, amely Tosin Cole és Eddie Marsan főszereplésével érkezik a Netflixre. A Blue Story alkotója, Rapman áll a sorozat mögött, amely egy csapat hétköznapi emberről szól, akik hirtelen rájönnek, hogy mindenek felett állnak. Rapman a Netflix 2023 áprilisában megrendezett bemutató rendezvényén mesélt erről:  "Hatalmas szuperhősrajongó vagyok, és imádom az összes Marvel-anyagot, de még soha nem láttam olyat, ahol úgy éreztem, hogy azt mondják: 'Vannak erőim, de még nem fogok spandexbe bújni és megmenteni a világot. Csak próbálom kifizetni a számláimat, vagy rendbe hozni a kapcsolatomat. Azt mondják: "Először rendbe kell hoznom az életemet, mielőtt megmenthetnék valakit". Soha nem láttam még olyan sorozatot, ahol ez a szemszög tükröződött volna, és szerettem volna valami hasonló műfajú, de hétköznapi emberekből álló sorozatot csinálni."
#1

67 Land of Women  (2024)

(1)

dráma | vígjáték

Apple TV+

A New Yorkban élő Gala (Eva Longoria) élete a feje tetejére áll, amikor férje pénzügyi ügyekbe keveri a családot, és ő kénytelen elmenekülni a városból idősödő... több»

Bemutató: június 26., Apple TV+ / A Land of Women története a New York-i Gala történetét követi, akinek élete drámaian megváltozik, amikor férje belekeveri magát és a családot egy pénzügyi visszaélésekkel kapcsolatos ügybe. Mivel a család élete forog kockán, különösen miután Gala férje rejtélyes módon nyomtalanul eltűnik, Gala, az édesanyja és egyetemre járó lánya elmenekülnek a városból, és egy spanyolországi borvárosba utaznak, ahová az édesanyja majdnem 50 évvel ezelőtt menekült. A három nő ezután megpróbál új életet kezdeni, abban a hitben, hogy senki sem tudja, kik ők, csakhogy a városi pletykák lassan megmutatják legmélyebb és legsötétebbtitkaikat, amelyek azzal fenyegetnek, hogy árthatnak a három nőnek. Az 1. évad szereplőgárdájában többek között Eva Longoria, Carmen Maura, Santiago Cabrera, Gloria Muñoz, Ariadna Gil, James Purefoy, Pep Anton Muñoz, Amaury Nolasco és Victoria Bazúa szerepelnek.