A legújabb szuperhősös sorozat az első helyre tört a bemutatása után! Lássuk, mit is tud a Szupersejt, ami miatt annyian kíváncsiak voltatok rá!

A dobogó második helyén a Galícia bandái, a harmadikon pedig a Bridgerton 3. évada áll. A Szupersejtet és a másik két dobogóst is nézhetitek (ha van előfizetésetek a Netflixre), ha a mafab adatlapjukra mentek és a "Hol nézheted" fülnél elhelyezett Netflix ikonra kattintotok!

A sorozat Rapman ötlete alapján készült és olyan nevek is feltűnnek benne, mint a veterán Eddie Marsan!

Így született

A Cosmopolitan-nek nyilatkozva arról, hogy miért hozta létre a sorozatot, Rapman kifejtette: "Mindig is nagy rajongója voltam a műfajnak. Imádtam a Hősöket, a Misfitset, a régi vágású Batmant, de soha nem láttam olyan szuperhősös történetet, ami reálisan mutatja, hogy mit tenne egy normális ember, ha lenne ereje. Aztán először akkor mondtam ki hangosan az ötletet, amikor a Blue Story című filmem promóját készítettem, és azon gondolkodtam, hogy vajon mit csinálnának az olyan végeken élő emberek, mint Dél-London, ha lenne erejük. Aztán 2020-ban elkezdtem írni és fejleszteni a műsort."

Fontos volt számára, hogy a sorozat Dél-Londonban játszódjon, mint mondta: "Itt születtem és nőttem fel, igazi dél-londoni vagyok. Lewishamben, Catfordban, Deptfordban éltem, Dél-Londont jobban ismerem, mint bármi mást. Annyi mindent megéltem már ott, ez az otthonom, ezért fel akartam tenni a térképre. Nem hiszem, hogy láttam még olyan sorozatot, amely reprezentálta volna, milyen is valójában Dél-London, így egyetlen más sorozat sem teszi ezt úgy, mint a Supacell/Szupersejt."

A sztori

Tosin Cole (Doctor Who) vezeti a szereplőgárdát a dél-londoni Michael Lasaki szerepében, aki hirtelen időutazási képességre tesz szert. Hamarosan azonban megtudja, hogy menyasszonya, Dionne (Adelayo Adedayo alakítja) komoly veszélyben van egy ismeretlen fenyegetés miatt és négy másik, szuperképességeket kifejlesztett embert kell összehoznia csapattá, hogy megállítsa a szeretett nőt fenyegető eseményeket.

A sorozat mind a hat epizódja megtekinthető a Netflixen, a mafabos adatlapról pedig el is indítható, amennyiben van előfizetésetek a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | kaland

Egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat – azon kívül, hogy feketék. több»