A Perfect Match, azaz a Keresem a párom című párkereső valóságshow visszatért a 2. évaddal és egyből a magyar netflixezők dobogós kedvence lett.

Azért az első helyen még mindig  A Bridgerton család - 3. évad áll, míg a dobogó harmadik fokán a Trónok harca - Sárkányok háza fiatal Alicent királynéjának sorozata, a Geek Girl tartja magát!

A Keresem a párom egyébként 38 százalékos pontszámmal bír a mafab felhasználók szavazatai alapján és BMPatrik, aki billentyűzetet ragadott elég lesújtó véleményt fogalmazott meg a sokadik ilyen showról:

"Belenéztem. Egyből hülyébb lettem egy fokkal. Először csodáltam, hogy ennyi kretént tudtak összeszedni, hogy a kamerák előtt bohóckodjanak. Aztán belegondoltam, hogy ezekből van több a világon talán. És még hogy miért vagyok alkoholista."

Ha mégis megnéznéd vagy valamiért a bűnös kis mindennapi örömeid közé tartoznak az ilyen trash műsorok, éééés van Netflix előfizetésed, akkor elég csak a sorozat mafab adatlapjára menned, legörgetni a "Hol nézheted" fülig, kattintani az ott elhelyezett streaming ikonra és már csekkolhatod is az idei részeket. 

Amit tudni kell az új évadról

A randevúverseny visszatér egy újabb fejezetre mindazzal, amit az 1. évadban is imádtál(?): a Netflix legmenőbb, forgatókönyv nélküli sorozatainak (Vak szerelem, Az ultimátum: Házasság vagy szakítás, Ellenállhatatlan kísértés és még sok más hasonló műsor) szingli sztárjai egy trópusi paradicsomba utaznak, hogy az igaz szerelmet keressék.

Miközben a szinglik randiznak és kapcsolatokat alakítanak ki, a legjobban összeillő párok házasságközvetítőt játszanak azokkal, akik szerintük együtt kellene, hogy legyenek - vagy szakítanak olyan párokkal, akikről úgy gondolják, hogy nincs esélyük.

Mindeközben vadonatúj "titkos bombák" keringenek a villában és a villán kívül, tökéletes zűrzavart, tökéletes szerelmi történeteket és talán még egy-két tökéletes párt is létrehozva. 

A műsort ezúttal is Nick Lachey vezeti, aki már a Vak szerelem és az Ultimatum showkban is porondmestert alakított. Lachey a 90es években indult egyik fiúbanda, a 98 Degrees tagja volt, leginkább innen vagy a szintén ekkoriban fénykorát élő Jessica Simpsonnal kötött házasságáról [a pár azóta elvált] lehet ismerős. Utóbbival egyébként saját magánéletükből is valóságshowt csináltak, Newlyweds: Nick and Jessica címmel...

romantikus

Miközben versenyeznek a kapcsolatok kialakításáért, a legjobban összeillő párok házasságközvetítőt játszanak majd, felbontva más párokat, és randevúkra küldve őket... több»