Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (június 24-30)

A következő hét sem okoz majd csalódást, amennyiben a Netflixet választjuk. Az újdonságok között találkozhatunk majd a Családi affér című filmmel, amiben Zac Efron és Nicole Kidman alakítják majd a főszerepet. Visszatér képernyőinkre az Azok a 90-es évek show a második évaddal, valamint ha az elmúlt években azon kaptuk magunkat, hogy arra gondolunk, mi is lehet a Tokio Hotel egykori sztárjaival, akkor választ kaphatunk a Kaulitz & Kaulitz című sorozat jóvoltából. Listánkban leginkább a Netflix eredeti tartalmaira összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden új film és sorozat elérhető lesz egy kattintással weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixen.

#7

dráma | politikai | thriller

Park Dong Ho miniszterelnök egy korrupt, a nagyvállalatokkal összejátszó elnök ellen harcol. Jung Szo Dzsin miniszterelnök-helyettes szembeszáll vele, és heves politikai harcot... több»

A Netflix sorozata egy hatalmi harcot mutat be: a miniszterelnök meggyilkolja az elnököt, hogy felforgassa a korrupt hatalmat, miközben a hataloméhes miniszterelnök-helyettes szembeszáll vele.
#6

Netflix (2024.06.28.)

Az ingatlanmogul Ryan Serhant New York egyik legnagyobb cégét vezeti, és a legdrágább ingtatlanok kezelése közben ügynökeit a csúcsra hajtja. több»


Szereplők: Ryan Serhant
A Netflix új valóságshow-sorozatában bepillantást nyerhetünk a New York-i ingatlanpiac csillogó, adrenalinnal és nagy tétekkel teli univerzumába. A világhírű bróker és vezérigazgató Ryan Serhant semmi sem állítja meg, miközben felépíti brókercégét, és a város legexkluzívabb luxusingatlanjaira vadászik. És nincs egyedül: egy ambiciózus ügynökhadsereget vezet, amelynek célja, hogy az övék legyen a világ első számú brókercége.
#5

kaland | misztikus

Netflix (2024.06.28.)

A második évadban új játékosok csoportjával ismerkedhetünk meg, szurkolhatuk nekik, és bízhatunk benne, hogy kedvencünk viszi haza a főnyereményt. több»


Szereplők: Ari Shapiro
A tégla egy kiszámíthatatlan, nagy tétekkel teli versenysorozat, amelynek Ari Shapiro újságíró a házigazdája. Ebben a változatban tizenkét játékos dolgozik együtt kihívásokban, hogy pénzt gyűjtsenek egy edénybe, amelyet a végén csak egyikük nyerhet meg. A játékosok között van egy személy, akit titokban "a téglának" neveznek ki, és akinek az a feladata, hogy szabotálja a csoport pénzszerzési erőfeszítéseit. A végén az egyik játékos felülkerekedik, leleplezi a téglát és a nyereménnyel távozik.
#4

49 Kaulitz & Kaulitz  (2024)

(1)

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

A Tokio Hotel tagjai, Tom és Bill Kaulitz, akik mindemellett ikrek is, betekintést nyújtanak személyes életükbe Los Angelesben a valóságshow keretén belül. több»

Rendező: Michael Schmitt
Szereplők: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz
A Tokio Hotel együttes ikerpárja, Tom és Bill ebben a valóságshow-ban térnek vissza a képernyőkre, amiben láthatjuk, hogyan és miként telnek mindennapjaik Los Angeles-ben.
#3

67 Szupersejt  (2024)

(1)

akció | dráma | kaland

Netflix (2024.06.27.)

Egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat azon kívül, hogy feketék. több»

A sorozat egy öt hétköznapi emberből álló csoportról szól, akik váratlanul szuperképességekre tesznek szert. Egy dolgot kivéve kevés közös van bennük: mindannyian fekete dél-londoniak. Egyetlen emberen, Michael Lasakin múlik, hogy egyesítse a csapatot és megmentse a nőt, akit szeret.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2024.06.27.)

Leia és Jay izgatott, hogy kilenc hónap távollét után újra együtt lehetnek, de a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, hogy... több»

1996-ot írunk, és Leia Forman újra Point Place-ben van, hogy egy újabb nyári szórakozásra induljon barátaival és nagyszüleivel, Kittyvel és Reddel. Leia és Jay izgatottan várja, hogy kilenc hónapnyi távollét után újra együtt lehessenek. De a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, nehogy Nikki, a barátnője, kiderítse a turpisságot. Vajon meddig tudják ezt a titkot megtartani? Kiderül, hogy egyáltalán nem sokáig. És amikor végre kiderül az igazság, a kapcsolatok veszélybe kerülnek, barátságok forognak kockán, és a nyár a végéhez közeledik, mielőtt még elkezdődne.
#1

romantikus | vígjáték

Netflix (2024.06.28.)

Egy váratlan románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az anyja és a főnöke számára, akik a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival küzdenek. több»

Amikor Zara felmond a hollywoodi szívtipró Chris Cole személyi asszisztenseként, akaratlanul is előkészíti a terepet egy véletlen találkozáshoz Chris és híres író anyja, Brooke között. Csak órák kérdése, és a két híresség rájön, hogy működik köztük a kémia, ami humoros következményekkel jár, amikor Zara egocentrikus főnöke megpróbál udvarolni hitetlenkedő anyjának.