Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
Antropológia 40
#41201

dokumentum

Csontok, múmiák, antropológusok. Pap Ildikó 40 éve keresi, kutatja a sírok rejtett titkát. Az antropológus mesél a múmiák megtalálásáról, tisztításáról, sorsukról. Fantasztikus... több»

A tuaregek földjén
#41202

dokumentum

A film egy legtöbbünk számára ismeretlen földre, Dél-Algériába, azon belül is az Ahaggar-hegységbe vezeti el nézőit. Az algír szahara őslakói a kékruhás tuaregek, akik... több»

Két óceán között
#41203

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A gyönyörű film a közép-amerikai földhíd különleges vidékére kalauzolja a nézőket. Kivételes, egyedülálló táj ez, ahol két kontinens és két óceán ad randevút egymásnak –... több»

On Her Majesty's Secret Service
#41204

A legendás 007-es ügynök folytatja a vadászatot a Spectre feje után. Ezóttal a Svájci havasokba vezetik a nyomok, ahol felmerül benne a nyugdíja vonulás lehetősége... több»

#41205

NA Retro Hero  (2017)

dráma | vígjáték

Egy jó versenyszellemmel megáldott gamer lány arra kényszerül, hogy barátaival és barátokból ellenségé vált ellenfelekkel vetélkedjen. A kihívások során pedig eszébe jut... több»

#41206

dokumentum

A dokumentumfilm a 2010-ben a Time magazin év emberének választott Mark Zuckerberg páratlan sikerének titkát kutatja, hogy hogyan lett a mindössze 27 éves fiatalember a 100 millió... több»

A nagy Georges
#41207

háborús

1944 nyarán Georges Guingouin, a kommunista párt fiatal katonai aktivistája egy csaknem húszezer főből álló partizán-egységet vezetett a franciaországi Limousinban. Egy nap... több»

#41208

NA Nirvana  (2016)

Egy egykori rockénekes találkozik egy régi bandataggal, aki egy zenei verseny zsűrijének a tagja. Az énekes egy tragédia után újra próbál színpadra lépni. több»

Rendező: Xiaodong Xie

Szereplők: Yong Qin, Bo Feng, Wei Cao

Endlings
#41209

NA Endlings  (2012)

dráma

A nem túl távoli jövőben négy árva gyerek rájön, hogy nem ők az egyedüliek, akik az utolsó élő elefánt után kutatnak.

#41210

dráma | fantasy | kaland

Valentina, a tehetséges fiatal írónő legújabb könyvének megírása közben nemcsak a saját múltjával kénytelen szembenézni, hanem egy ősi kultúrát is megismer. több»

#41211

dráma | fantasy | sci-fi

A Föld forgása folyamatosan lassul, így az éjszakák hossza is megnövekedik. Hamarosan a forgás már annyira lassúvá válik, hogy az éjszakák szinte egy örökkévalóságnak tűnnek. Az... több»

#41212

családi | fantasy | vígjáték

Egy varázslót ereje a múltból napjainkba repíti, így nem marad más hátra, mint hogy újonnan szerzett barátai segítségével visszataláljon a saját idősíkjába. több»

Zach's Lie
#41213

dráma

A film története szerint Jack Osborne élete egycsapásra megváltozik, amikor egy álarcos ember betör az otthonába, megfenyegeti a családját és kifosztja a lakását. Jack, édesanyja és... több»

#41214

NA Asunder  (2016)

(1)

dokumentum | dráma | életrajzi | háborús | zenés

A film bemutatja, hogyan alakult egy angliai falu élete, amelyből szinte az összes férfi a fronton harcolt az I. világháborúban. több»

Rendező: Esther Johnson

Szereplők: Alun Armstrong, Kate Adie

Az utolsó bástya
#41215

történelmi

Az utolsó bástya központi története a magyar történelem egyik legfényesebb korszakában, a sorsdöntő nándorfehérvári diadal idején játszódik. Az alkotók a vár hősi védőinek... több»

Rendező: Szász János

#41216

kaland | vígjáték

Humoros szatíra a gazdagok világáról.

Star Trek: Axanar
#41217

akció | kaland | sci-fi

A legendás kapitány, Grath és legénységének története a  Klingon Birodalommal folytatott háború négy éve alatt. több»

Kormorán koncert
#41218

dokumentum

A 42 éves Kormorán a folk-rock hazai stílusteremtő zenekara, hangzását a gitáralapú rock és a népi, illetve klasszikus hangszerek határozzák meg. A jelenlegi felállásban kilenc éve... több»

#41219

dokumentum

A Kex, a Taurus, az Atlas, A Syrius, a Liversing együttesek tagjai mellé, fiatal tehetséges zenészek kerültek. A régi számokat átdolgozva készülnek egy nagy koncertre, amelyet forgat a... több»

Rendező: Kisfaludy András

#41220

NA Alexis  (2022)

(1)

dráma | sci-fi | thriller

Lou Diot furcsa jelenségekre figyel fel az égen, és attól tart, hogy közeleg a világvége, de senki sem akar hinni neki.

Thank you for sharing my movie