Nekem száraz volt a film, őszintén szólva a felénél el is aludtam, mert a történet nem tudott igazán lekötni. Lassú volt a cselekményvezetés, és sokszor éreztem úgy, hogy a látvány helyett inkább a mélyebb mondanivalóra próbáltak fókuszálni, de ez nem igazán működött.
Viszont amit ki kell emelnem, az Nick Nolte alakítása. Az ő játéka az egész filmből kimagaslott, és őszintén szólva, nélküle sokkal gyengébb lett volna az összhatás. Nolte annyira hitelesen és intenzíven hozta a karakterét, hogy még az unalmasabb jeleneteknél is felkaptam a fejem, amikor ő feltűnt a vásznon.
Összességében sajnos nem hagyott mély nyomot bennem a film, de miatta mindenképpen emlékezetes maradt egy-egy pillanata.
Nekem száraz volt a film, őszintén szólva a felénél el is aludtam, mert a történet nem tudott igazán lekötni. Lassú volt a cselekményvezetés, és sokszor éreztem úgy, hogy a látvány helyett inkább a mélyebb mondanivalóra próbáltak fókuszálni, de ez nem igazán működött. Viszont amit ki kell emelnem, az Nick Nolte alakítása. Az ő játéka az egész filmből kimagaslott, és őszintén szólva, nélküle sokkal gyengébb lett volna az összhatás. Nolte annyira hitelesen és intenzíven hozta a karakterét, hogy még az unalmasabb jeleneteknél is felkaptam a fejem, amikor ő feltűnt a vásznon. Összességében sajnos nem hagyott mély nyomot bennem a film, de miatta mindenképpen emlékezetes maradt egy-egy pillanata.