Tartalmaz sok jó jelenetet,tanúlságosakat,
de valahogy kissé olyan silány tálalásnak tűnt.Igaz,nem vagyok túl nagy vígjátékrajongó,vannak,melyekért nagyon odavagyok,és vannak amiket csak úgy kedvelek,vagy átlagos,tehát egyszer-kétszer elvagyok vele,de sokat újat nem nyújt.Ez olyan jó egyben közepes kategória nálam.Elsődleges pozitívuma,hogy igaz történet alapján készült,és ez az atmoszférát kicsit jobban erősíti.Mivel első megnézés előtt tudtam meg,hogy így van, innentől már nyitottabban vettem.És bizony megfelelt.Ha nemis a legviccesebb,de talán a legdrámaibb francia vígjáték amit ismerek.
Vicces volt itt több jelenet,noha ezeken kívül több abszurd,de a drámai atmoszféra szokatlan módon:véletlenszerűen hódított teret,mikor már a humoros közeg ,,kiszélesedik" a filmben.
Philip és Driss jelenete a vége felé egyszerre volt érdekes és fordulatos.
Bár az egész filmben vannak szinte minden nagyobb cselekményfordulatok.
10/8,2
Tartalmaz sok jó jelenetet,tanúlságosakat, de valahogy kissé olyan silány tálalásnak tűnt.Igaz,nem vagyok túl nagy vígjátékrajongó,vannak,melyekért nagyon odavagyok,és vannak amiket csak úgy kedvelek,vagy átlagos,tehát egyszer-kétszer elvagyok vele,de sokat újat nem nyújt.Ez olyan jó egyben közepes kategória nálam.Elsődleges pozitívuma,hogy igaz történet alapján készült,és ez az atmoszférát kicsit jobban erősíti.Mivel első megnézés előtt tudtam meg,hogy így van, innentől már nyitottabban vettem.És bizony megfelelt.Ha nemis a legviccesebb,de talán a legdrámaibb francia vígjáték amit ismerek. Vicces volt itt több jelenet,noha ezeken kívül több abszurd,de a drámai atmoszféra szokatlan módon:véletlenszerűen hódított teret,mikor már a humoros közeg ,,kiszélesedik" a filmben. Philip és Driss jelenete a vége felé egyszerre volt érdekes és fordulatos. Bár az egész filmben vannak szinte minden nagyobb cselekményfordulatok. 10/8,2