Az alapötlet érdekes lenne, de annyira amatőr benne minden, hogy tönkreteszi az élményt. Végig az az érzésem volt, hogy egy 1992-es home videót nézek, meg is hökkentem, hogy 2007-es. Direkt nem spoilerezek, de onnantól, hogy vallásokról kezdtek beszélni, instant esett még 3 pontot. Rég láttam ilyen baromságot, simán kihagyhatták volna a teljes témát, és lehetett volna egy átlagos csütörtök esti kamaradráma, érdekes alapötlettel.
Klasszikus esete az olyan filmeknek, amitől a suttyó néző is okosnak érezheti magát. Ez a film a megfelelője a Coelho és Müller Péter könyveknek.
Az alapötlet érdekes lenne, de annyira amatőr benne minden, hogy tönkreteszi az élményt. Végig az az érzésem volt, hogy egy 1992-es home videót nézek, meg is hökkentem, hogy 2007-es. Direkt nem spoilerezek, de onnantól, hogy vallásokról kezdtek beszélni, instant esett még 3 pontot. Rég láttam ilyen baromságot, simán kihagyhatták volna a teljes témát, és lehetett volna egy átlagos csütörtök esti kamaradráma, érdekes alapötlettel. Klasszikus esete az olyan filmeknek, amitől a suttyó néző is okosnak érezheti magát. Ez a film a megfelelője a Coelho és Müller Péter könyveknek.