Közösség

Vélemény:

54 Szellemirtók

(2016)

Szellemirtók

Mithrel   2016.08.24 11:20
0

Sosem értettem, miért van az a nagy felháborodás abból, hogy az új szellemirtók filmben négy nő fogdossa be az elkóricált lelkeket. A sztori szempontjából nem volt szinte semmi jelentősége. Én nem láttam az eredeti szellemirtók mozikat, így száz-százalékosan élvezni tudtam ezt a filmet. A sztori elég egyszerű, mindenki számára érthető, mégis végig fent tudja tartani az érdeklődést: a város különböző pontjain kósza lelkek bukkannak fel, így a szellemirtó csajok, nevükhöz híven, elindulnak elkapni őket. A csapathoz csatlakozik még Kevin, a kimondottan ostoba recepciós srác is, aki eleinte csak a fő humorforrás szerepét tölti be, később valamivel nagyobb jelentőséget kap. A szellemek nagyon szépre sikerültek, mint ahogy a szellemirtó felszerelések is. Végig azt vártam, mikor kapunk a képünkbe egy kísértetet, és nem is kellet csalódnom. Összességében szerintem ez egy szórakoztató, vicces film, amit igazán megéri megnézni. Azoknak, akik nem látták és szerették az eredeti Szellemirtók filmeket nyilván élvezetesebb lesz, de aki nem ragaszkodik túlzottan az eredeti szériához, annak is üdítő kikapcsolódást nyújthat.